Сьогодні 20 квітня 2024 р.

U-14: «Динамо» с победы стартовало в Кубке Федерации футбола Турции

«Динамо» U-14 (футболісти 2005-го року народження) розпочали свої виступи на міжнародному футбольному турнірі «Кубок Федерації футболу Туреччини», що стартував у турецькій Анталії.

Нагадаємо, підопічні Олексія Дроценка та Євгена Ястребінського потрапили до групи «В» разом із турецькими «Анкарагючу» та «Бурсаспором» і бельгійським «Брюгге». У перший ігровий день наша команда провела зустріч із «Бурсаспором». Відзначимо, що матчі цієї вікової групи тривають два тайми по 35 хвилин.

У перші хвилини кияни були активнішими і провели кілька перспективних атак, але суперник впорався з цим тиском: захисники вибивали м’яч за межі поля, а після подач від кутової позначки на виході надійно діяв воротар. Надалі кияни все активніше шукали підходи до володінь номінальних господарів, не дозволяючиїм навіть переходити на свою половину поля. Але Зоренку, Педченку та Цілику не вистачало зовсім тохи, щоб переправити м’яч у ворота, а з подачами з флангів справлялися високі захисники. Перспективний штрафний виконував Цілик: Данило перекинув стінку і цілиив у ближній кут, та м’яч влучив у сітку лише із зовнішнього боку. Подача зі штрафного із протилежного флангу теж не принесла успіху, окрім двох поспіль кутових, але і після них туркам вдалося відбитися. На підбиранні майже завжди опинялися наші футболісти, і згодом їхня наполегливість була винагороджена. Воротар «Бурсаспора» помилився на виході, і після невеликої метушні у штрафному майданчику Цілик переправив його у сітку. «Динамо» і надалі продовжувало володіти ініціативою та контролювати гру, але до перерви більше не забивало.

Другий тайм проходив за тим самим сценарієм: «Бурсасппор» навіть не думав про атаки, але оборонявся досить злагоджено та грамотно. Тому, незважаючи на те, що майже уся гра проходила біля воріт суперника, до справжніх реальних загроз справа не доходила. Нарешті, незадовго до фінального свистка дві хороші нагоди відзначитися мав Дзень. І якщо у першому випадку відн не зміг втікти від захисника, то у другому виходив один на один із воротарем, і тому не залишалося нічого іншого, окрім як фолити проти нашого нападника. Пенальті чітко реалізував сам постраждалий, щоправда, не з першої спроби, адже йому і довелося на вимогу арбітра  перебити одинадцятиметровий удар. Скоро після цього пролунав фінальний свисток.

Таким чином, у ершому поєдинку на Кубку Федерації Футболу Туреччини «Динамо» U-14 здобуло впевнену перемогу 2:0.

Відзначимо, що у паралельному матчі, якій проходив на сусідньому полі, турецький «Анкарагючу» поступився бельгійському «Брюгге» 1:4.

Нагадаємо, свій наступний матч наша команда проведе завтра, 21-го квітня проти ще однієї турецької команди – «Анкарагючу». Початок матчу о 10.00.

Кубок Федерацій футболу Туреччини. Груповий етап. 1-й тур

20.04.2019. Анталія,
Zeki Ahmet Demirci Football Facility

БУРСАСПОР – ДИНАМО – 0:2
Голи:
Цілик (26), Дзень (70, з пен.).
Динамо: 23. Гринчук, 20. Гусєв (22. Федоренко, 70), 3. Балаба, 18. Сизонюк, 14. Білоконь (16. Краснов, 70), 26. Михалів (7. Бойченюк, 70), 11. Грохольський (5. Гунявой, 64), 21. Педченко (8. Микитюк, 53), 17. Цілик (19. Ванда, 64), 9. Могилевець (2. Дзень, 53), 10. Зоренко.

20 квітня 2019 15:07







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

U19. Олександрія – Динамо. Повний матч

 

12 квітня 2024 15:00

U-19, 23-й тур. Динамо – ЛНЗ. Огляд матчу

 

07 квітня 2024 17:54

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Швейцарія. Огляд матчу

 

26 березня 2024 16:40