Сьогодні 29 березня 2024 р.

«Динамо» выбило «Шахтер» из Кубка ДЮФЛ

У суботу відбувся матч-відповідь стадії плей-оф Зимового кубку ДЮФЛ, у якому зустрічалися «Динамо» U-16 та «Шахтар» U-15.

Відзначимо, що перший поєдинок, який проходив у Києві, завершився мінімальною перемогою динамівців 1:0, тож, завдяки голу на виїзді наша команда вийшла у чвертьфінал.

У грі, що проходила у Щасливому, кияни першими вийшли вперед завдяки прострілу Скрипника з правого флангу, який вдало замкнув Волошин, що набігав до воротарського майданчика. Але вже через дві хвилини «гірники» зуміли зрівняти рахунок зусиллями Борисенка, який краще за всіх розібрався у штрафному майданчику після подачі з ауту. А наприкінці першого тайму господарі заробили пенальті після того, як суперника у власному штрафному майданчику збив Боль. Одинадцятиметровий удар чітко реалізував Лосенко.

– Спочатку гра давалася, ми вимагали від хлопців під час контролю м’яча відходити на свою половину поля, на контратаці забили хороший м’яч, – поділився враженнями тренер Сергій Процюк. – Але потім у простому моменті, коли послідувала передача на фланг і навкруги не було жодного суперника, Базілєєв виніс м’яч в аут, ми не розібрали гравців, суперник спрямував м’яча до штрафного майданчика та зрівняв рахунок. Було помітно, що бажання у гравців «Шахтаря» було позамежним. У моменті з пенальті Болю не вистачило холоднокровності.

У перерві намагалися пояснити хлопцям, що потрібно продовжувати грати у футбол, але якщо команда не контролює м’яч, не виграє єдиноборства та втрачає концентрацію, це призводить до сумних наслідків. У другому таймі ми могли забити після виходу Попова сам на сам, одразу після цього нас врятував воротар Фастов після дальнього удару. Загалом гра залишила неоднозначне враження: ми пройшли далі, але зрозуміло, що нас не влаштовують результат та якість гри наших підопічних. Відзначу ще, що ми не готувалися цілеспрямовано до ігор Зимового кубку, а виконуємо звичний об’єм роботи. Можливо, хлопці дещо втомилися, але, звісно, це не виправдання.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. 1/8 фіналу

ШАХТАР U-15 – ДИНАМО U-16 – 2:1
Голи:
 Борисенко (18), Лосенко (35, з пенальті) – Волошин (16).
Шахтар U-15: Барченко, Чуйко, Христенко, Удод, Дудолад, Лосенко, Пушкарьов, Глущенко, Яременко, Сичеєв (Розпутько, 70), Борисенко.
Динамо U-16: Фастов, Король, Боль, Пусь, Базілєєв, Скрипник (Березанський, 77), Малиш, Осадець (Трикоз, 55), Волошин, Попов (Богдан, 80+4), Баранюк.

17 лютого 2019 15:39







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Швейцарія. Огляд матчу

 

26 березня 2024 16:40

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Латвія. Огляд матчу

 

24 березня 2024 19:13

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Латвія. Повний матч

 

23 березня 2024 17:00