Сьогодні 29 березня 2024 р.

Кузнецов: «По другому матчу з Данією більше питань...»

В Іспанії, де юнацька збірна України U-18 проводила черговий збір, підопічні Олега Кузнецова зіграли два товариські матчі з командою Данії – і в обох відсвяткували перемогу (2:1 і 1:0). Про подробиці минулого етапу підготовки розповів головний тренер команди.

– Олеже Володимировичу, результатами матчів своєї команди проти данців ви, напевно, залишилися задоволені, а грою?
– Не зовсім. Якщо перший поєдинок складався, можна сказати, за сценарієм збірної України, то в другому ми виглядали слабо. Програли практично всю боротьбу, підбори, а забити переможний м'яч вдалося за рахунок індивідуальної майстерності.

– Ви мали у своєму розпорядженні оптимальний склад?
– Майже так. Можна було задіяти ще Михайла Мудрика, але він недавно був у збірній Сергія Попова (U-19), тому «Шахтар» його не відпустив. Проблеми клубного характеру є в Івана Желізка, тому ми його не викликали, травмований зараз Данило Хондак.

– До спарингів зі збірною Данії ви не працювали з командою два з половиною місяці. Футболісти не забули ваші вимоги?
– У принципі, ні. Кістяк цієї команди працює давно. Для хлопців не склало труднощів за кілька днів згадати попередні напрацювання. Тим більше що тактику ми практично не змінюємо.

– У чому вашим підопічним не відмовиш, так це в характері. Перемоги в обох спарингах із Данією команда виривала в кінці матчу...
– До місця збору ми добиралися майже добу, тому про свіжість у першій грі говорити не доводилося, а перед другим поєдинком через погіршення погодних умов і відсутність запасних полів довелося скасувати передігрове тренування.

Із данцями було складно. У них багато високорослих і габаритних виконавців, тому суперник добре вів боротьбу, особливо на другому поверсі. Потрібно було переламувати себе і в якийсь момент грати через «не можу». І хлопці молодці, впоралися. Хоча, повторюся, по другому матчу з данцями в мене до підопічних більше питань.

– Коли в планах у цієї збірної наступний етап підготовки?
– Ще не збиралася тренерська нарада, тому конкретики поки що мало. Але попередньо найближчий збір може відбутися в березні. У Вірменії ми хочемо провести два товариські матчі з місцевою збірною.

24 листопада 2018 22:35







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Швейцарія. Огляд матчу

 

26 березня 2024 16:40

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Латвія. Огляд матчу

 

24 березня 2024 19:13

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Латвія. Повний матч

 

23 березня 2024 17:00