Сьогодні 29 березня 2024 р.

Єзерський: «Шахтар» не відпустив до збірної жодного футболіста»

Сьогодні юнацька збірна України (футболісти не старші 2002 року народження) вирушила до Чехії. Там команда Володимира Єзерського візьме участь у традиційному міжнародному турнірі Вацлава Єжека. А напередодні вильоту наставник синьо-жовтих Єзерський розповів про підготовку команди до турніру.

– Володимире Івановичу, як пройшов перший, і він же останній робочий день перед вильотом до Чехії?
– Для нас важливо було відновити хлопців, оскільки багато хто з футболістів 2002 року народження грав за свої команди U-21 і U-19. Важко за два тренування дати підопічним щось нове. Тим більше, що зараз у нас вийшов якоюсь мірою селекційний збір, на який ми викликали багато нових виконавців.

– Проблеми з викликом футболістів залишаються? Чому в списку тільки один гравець «Шахтаря»?

– У нас немає жодного футболіста «Шахтаря». Наскільки мені відомо, у Микити Кулалаєва закінчився контракт із гірниками, і він зараз перебуває в пошуку нової команди.

А що стосується викликів, то насамперед хочу подякувати всім клубам, які делегували своїх представників до нашої збірної, давши нам при цьому максимум інформації щодо потрібних гравців. На цей збір я хотів запросити й побачити у справі чотирьох виконавців донецької команди, які з різних причин не є основними гравцями нашої збірної. Однак їх не відпустили.

– Чи є у вас інформація про майбутніх суперників по турніру Вацлава Єжека?
– Мінімальні відомості про македонців і словаків у нас є. Але я більш ніж упевнений, що й у них будуть експериментальні склади. За рік у нас розпочнуться офіційні змагання, тому ми намагаємося проводити велику селекційну роботу, щоб потім бути повністю готовими до кваліфікаційних матчів чемпіонату Європи.

19 серпня 2019 17:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Швейцарія. Огляд матчу

 

26 березня 2024 16:40

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Латвія. Огляд матчу

 

24 березня 2024 19:13

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Латвія. Повний матч

 

23 березня 2024 17:00