Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Костюк: «Рассчитываем на Супрягу в Юношеской лиге УЕФА»

Наставник «Динамо» U-19 Ігор Костюк прокоментував вольову перемогу своїх підопічних у виїзному матчі із львівськими «Карпатами» з рахунком 2:1:

– У другому таймі, коли ми поступалися, увімкнули більші швидкості, додали в агресії. Скільки ми не казали, що налаштування на гру має бути не гіршим, ніж на такі матчі, як з «Ювентусом» чи «Андерлехтом», але до перерви, мабуть, хлопці думали, що обіграють «Карпати» стоячи. У перерві ми внесли необхвдні корективи та використали свої моменти.

– «Карпати» – команда, яка бореться з вами зачемпіонство, чи чекали ви від суперника саме такої гри?
– Звісно, чекали, моделювали різні ситуації на полі, розмовляли з хлопцями, розповідали, як грає суперник. Мабуть, трохи не достукалися.

– Після матчу із «Ювентусом» у команди було два тижні, скільки часу аналізували гру з італійцями і скільки готувалися до матчу з «Карпатами»?
– Аналізуючи ту гру, говорили, що найголовніше – це налаштування та виконання установки на гру, про яку ми говоримо у роздягальні. Під час цих двох тижнів багато наших гравців перебувало у розпорядженні збірної, а також грали за мододіжну команду, тож відпочинку у них не було.

– Сьогодні у стартовому складі не було Ісаєнка, але вийшов Супряга. У Хоффенхаймі ви розраховуєте на обох цих форвардів?
– Ісаєнко травмований, думаю, скоріше за все, він не буде готуватися. А Супряга зіграв сьогодні увесь матч, ми дали йому можливість відчути ритм гри, ви бачили що він створював багато моментів, але реалізація поки що шкутильгає. Щоправда, свій гол він забив, не зупинявся. У Юнцькій Лізі УЄФА ми теж на нього розраховуємо.

– Враховуючи, що обидва м’ячі «Динамо» забило наприкінці зустрічі, можна сказати, що команда перебуває у хорошій фізицній формі?
– Так, протягом гри нам не вистачало реалізації моментів, але хлопці терпіли до кінця, проявили характер та вирвали цю перемогу.

– Сьогодні дебютував за команду U-19 Ілля Забарний, а Костянтин Вівчаренко зіграв на трохи незвичній позиції. Які ваші враження від їхньої гри?
– Ви знаєте, наш основний центральний захисник Сирота отримав травму, тому ми спробували Костю на цій позиції, адже це його «рідне» місце на полі. Потім перелаштувалися, випустили Забарного, а його змістили на лівий фланг, щоб звідти йшло більше гостроти, адже Вівчаренко там грає добре та активно. Дебют Іллі оцінюю добре, також непогано підсилили гру заміни та дали результат.

– Тобто, матч з «Карпатами» був корисним під час паузи між двома єврокубковими поєдинками?
– Він корисний тим, що хлопці розуміють: виходячи на поле не налаштованими, без максимальної самовіддачі просто так перемогу не здобудеш. Це найголовніше у сьогоднішньому поєдинку. Ми їм постійно говоримо, що необхідно у кожному матчі працювати на максимальних зусиллях, лише за цієї умови прийде результат та відбуватиметься зростання.

7 березня 2019 19:25







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

U19. Олександрія – Динамо. Повний матч

 

12 квітня 2024 15:00

U-19, 23-й тур. Динамо – ЛНЗ. Огляд матчу

 

07 квітня 2024 17:54

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Швейцарія. Огляд матчу

 

26 березня 2024 16:40