Сьогодні 20 квітня 2024 р.

«Динамо» U16 розгромило італійський «Аффріко» U17

Київське «Динамо» U16 (футболісти 2006 року народження) продовжує серію товариських матчів в Італії.

Суперниками підопічних Олексія Дроценка та Павла Чередніченка у черговому спарингу на Апеннінському півострові стали вихованці місцевої команди «Аффріко» вікової категорії U17. Саме академія цього клубу гостинно прийняла динамівців під час їх перебування в Італії.

Нагадаємо, напередодні «Динамо» U16 розгромило команди U17 «Каттоліка Віртус» (7:1) та «Салес» (11:0).

Так само віковою групою U17 на матч проти киян вийшли вихованці академії мультиспортивного клубу «Аффріко» з Флоренції, названого на честь старої річки, яка тече через це місто. 

Гра відбулася у форматі двох таймів по 40 хвилин. На відміну від ігор, які відбулися напередодні, суперники чинили іменитим, хоч і молодшим за віком гостям доволі серйозний супротив у першому таймі. Оборона флорентійців не втрималася на 19-й хвилині, коли Калин самотужки пішов у обіграш суперника у чужому штрафному майданчику після чого ударом шведою пробив по воротах. Голкіпер зреагував на цей удар, проте відбив м’яч перед собою, однак Владислав Калин в оточенні одразу трьох захисників був першим на м’ячі та розстріляв ворота.

Втім досить швидко, вже за дві хвилини, господарі поля відігралися. Після перехоплення м’яча та швидкого вертикального пасу Валеріо Біба Лапо Ломбарді ударом з лінії штрафного, не наближаючись до воріт завдав влучного удару в площину.

На якийсь час гра вирівнялася. Та все ж, кияни демонстрували більше активності та бажання в атаці, і на 29-й хвилині лише поперечина врятувала ворота «Аффріко». Однак на 32-й ніщо не врятувало ворота господарів поля після класного пострілу Олександра Шевченка метрів з 20-ти. А перед самою перервою Ренат Чубов виправився за свою помилку, яка призвела до пропущеного м’яча, замкнувши простріл з лівого флангу та забивши третій гол киян у ворота флорентійців.

Ледве розпочалася друга половина зустрічі, як динамівці довели рахунок до розгромного, після того як Лобко замкнув простріл з правого флангу ударом з близької відстані.

У другому таймі «Динамо» повністю домінувало на полі й так само як у попередніх матчах забивало м’ячі на будь-який смак. На 49-й хвилині Давид Білий, який вийшов на заміну в перерві, розстріляв ворота з 11-ти метрів після того як м’яч відскочив до нього рикошетом. А за хвилину Максиму Коробову вдався справжній гол-шедевр після удару під поперечину метрів з 25-ти. Ще за кілька хвилин Лобко розстрілював ворота з лінії воротарського майданчика – 1:7.

На 55-й хвилині ще один красивий гол забив Максим Білий, наважившись на прямий удар зі штрафного з гострого кута у ближню дев’ятку. Після цього у «Динамо» практично повністю змінився склад, однак це не змінило ситуації на полі. Практично відразу «біло-сині» забили дев’ятий гол. Кирило Пашко на 63-й хвилині ударом з лінії штрафного довів рахунок голів киян до десяти.

Ефектним видався останній гол, який забив Кирило Пашко, оформивши дубль. Він наважився на дальній удар, після якого м’яч влетів під поперечину. Підсумок гри – 11:1 на користь «Динамо».

АФФРІКО U17
ДИНАМО U16 – 1:11
Голи:
Ломбарді (21) Калин (19), Шевченко (32), Чубов (39), Лобко (43), Білий (48, 54), Коробов (49), Лобко (52), Дикий (59), Пашко (62, 75).
Динамо (стартовий склад): Суркіс – Кусий, Коробов, Скочеляс, Мариновський – Хмельовський, Чубов, Калин – Шевченко, Задорожний – Лобко.

26 травня 2022 22:14







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

U19. Олександрія – Динамо. Повний матч

 

12 квітня 2024 15:00

U-19, 23-й тур. Динамо – ЛНЗ. Огляд матчу

 

07 квітня 2024 17:54

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Швейцарія. Огляд матчу

 

26 березня 2024 16:40