Сьогодні 29 березня 2024 р.

«Динамо» U-13 – переможець турніру Young Football Cup у Польщі

Вихованці ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського вікової категорії U-13 (футболісти 2010 року народження) стали переможцями турніру Young Football Cup, який проходив у місті Пултуськ (Польща).

Це традиційний турнір, який цього року був уже 14-м за ліком. У ньому взяли участь 12 команд із Польщі, України, Іспанії, Латвії та Литви.

Наша команда посіла друге місце у групі, програвши лише стартовий матч, на чвертьфінальній стадії обіграла іспанську академію «Ліонес» у серії пенальті (основний час – 0:0), після чого впевнено виграла півфінал у SMS APR Slesin – 2:0.

Вишенькою на торті став фінал, де «біло-сині» обіграли з розгромним, як для фіналу, рахунком 4:0 одну з найкращих шкіл у Польщі – краківську «Віслу». У самому дебюті матчу новачок команди Герман Конаровський відкрив рахунок, подвоїв його в середині першого тайму Хабіб Дьомін, а перед свистком на перерву Всеволод Борисов шикарним ударом із дальньої дистанції в дев'ятку довів перевагу до великої. У другому таймі хлопці змогли забити ще один гол – після розіграшу штрафного удару фінальну крапку поставив капітан команди Данило Власенко.

undefined


Сергій Бондар, старший тренер «Динамо» U-13:

– У нас вийшов хороший початок нового сезону, оскільки цього навчального року ми провели перший турнір. На цьому турнірі на груповій стадії ми поділили команду на дві частини й дали всім хлопцям достатню кількість ігрового часу, щоб вони якнайкраще змогли себе проявити. Тішить не лише результат, а також зміст та швидкість гри, яку хлопці продемонстрували. Крім того, хороше враження справили нові хлопці, які лише два тижні з нами, але дуже швидко змогли зрозуміти наші вимоги та вже стали частиною колективу. Але це був лише перший крок у новому навчальному році, далі нас очікує формат 11х11 та ігри з хлопцями на рік старшими, тому ми не розслаблюємося, а рухаємося далі.

7 серпня 2022 22:02







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Швейцарія. Огляд матчу

 

26 березня 2024 16:40

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Латвія. Огляд матчу

 

24 березня 2024 19:13

ЧЄ-2024 (U19), еліт-раунд кваліфікації. Україна – Латвія. Повний матч

 

23 березня 2024 17:00