Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Сборная Украины расквартировалась во Львове

Сьогоднішній день національна команда України розпочала з підйому о 9.15. Після сніданку, о 10.00 синьо-жовті вирушили з готелю у Зліні до аеропорту Брно.

Політ до Львова тривав близько години. Після приземлення у столиці Галичини збірники відчули на собі гостинність та щирість місцевих мешканців, чимало з яких прийшли привітати команду з перемогою у Чехії, а заразом і сфотографуватися з героями учорашнього матчу.

З аеропорту автобус повіз збірну до нового місця дислокації – «Гранд-готелю», що розташований у самому серці древнього Львова. В аеропорту залишився лише Євген Хачеріді, який, як відомо, не може допомогти команді через травму.

Сьогодні відновлювально-тренувальний процес гравці будуть виконувати у двох групах. Гравці, які розпочали вчорашню гру в стартовому складі, матимуть фітнес-заняття із тренером з фізпідготовки Іваном Баштовим. Решта тренуватимуться увечері на стадіоні «Україна».

Вже завтра у синьо-жовтих – передматчеве тренування на «Арені Львів», яке розпочнеться о 15.00. За півгодини до цього головний тренер Андрій Шевченко разом з одним із гравців зустрінеться з представниками мас-медіа у конференц-залі стадіону.

7 вересня 2018 18:28







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39