Сьогодні 29 березня 2024 р.

Федецкий: «У Мякушко есть все шансы стать основным в сборной»

Близько семи років тому, захищаючи «зелено-білі» кольори Артем Федецький вперше отримав виклик до лав національної збірної України. Сьогодні, у складі карпатівців вже інший дебютант головної команди країни, прізвище якого у вболівальників львів’ян асоціюється із шедевральними голами зі стандартів. Артем Федецький розповів як у команді сприйняли новину про нового збірника та оцінив шанси Мякушка закріпитись у колективі Андрія Шевченка.

«Дізнались про це, коли були в Києві, напередодні гри зі «Сталлю». Наприкінці тренування Сергій Ларіонович оголосив, що до збірної вирушить дебютант із львівських «Карпат» Сергій Мякушко. Відверто кажучи, для нього це стало несподіванкою, але він був, як то кажуть, приємно здивований. Звичайно всі його привітали та підтримали, адже голи, які він забивав у двох останніх поєдинках просто неймовірні. Не обійшлось і без футбольного сарказму, трішки «потравили» його, але тільки по-доброму».

«Безперечно, Сергій заслуговує виступати за національну команду. Він пройшов хорошу школу київського «Динамо», є досить молодим гравцем і має всі шанси стати основним футболістом збірної України. Я бачу як він працює на тренуваннях, наскільки викладається, помітно його бажання та жагу прогресувати, самовдосконалюватись. Думаю, що він однозначно стане підсиленням для «синьо-жовтих» і вже найближчого матчу дебютує за першу команду країни, та ще й у небайдужому для нього місті – Львові. Впевнений, Сергій зможе закріпитись у складі підопічних Андрія Шевченка та стати гравцем основного складу».

«Я провів у збірній більше шести років, там завжди була відмінна атмосфера. Всі хлопці з хорошим почуттям гумору, люблять пожартувати, з позитивом приймають нових футболістів. Що стосується гри, то Сергію не потрібно нічого видумувати. Нехай продовжує працювати так, як він це робить на тренуваннях. Мякушко класний, майстерний футболіст, тому в нього обов’язково все вийде».

«Сергій має досить незвичний музичний смак, тому я здогадуюсь, яку пісню він обере для посвяти в збірники (усміхається). Не буду розкривати всіх таємниць, але й самому цікаво дізнатись чи я правильно думаю», – розповів карпатівець.

7 листопада 2017 19:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39