Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Збірна України: перельот до Дніпра та вечірнє тренування

Після переможного вечора суботи в неділю гравці національної команди прокинулися в піднесеному настрої. Добре відпочивши та пообідавши, синьо-жовті залишили готель і вирушили до аеропорту. Півтори години перельоту з Вільнюса до Дніпра минули швидко.

Щойно розмістившись у готелі «Аксельхоф», тренери та футболісти встигли перекусити й одразу ж вирушили на вечірнє тренування, що відбулося на «Дніпро-Арені». Тренерський штаб розділив 24-х гравців на дві групи. Хлопці, які вчора вийшли зі стартових хвилин, виконали набір відновлювальних вправ, запропонованих тренером із фізпідготовки Іваном Баштовим. Решта збірників, у тому числі ті, які вийшли в Литві на заміну, мали інтенсивне заняття з тактичними завданнями.

Отримавши достатнє навантаження для того, аби зрівнятися за функціональними кондиціями зі стартовим складом, учорашні резервісти цілком готові претендувати на місце в основі.

Вирішальним для визначення першої 11-ки буде завтрашнє тренування на «Дніпро-Арені», яке розпочнеться о 19.00 і буде повністю відкритим для вболівальників. Востаннє національна команда грала у Дніпрі 10 років тому, тож очікує на теплий прийом синьо-жовтих фанів, які, сподіваємося, створять аншлаг не лише на матчі у вівторок, а й на завтрашньому тренуванні.

8 вересня 2019 22:22







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39