Сьогодні 18 квітня 2024 р.

Збірна України на ЄВРО-2020: тренування на полігоні «Скуадри Адзурри»

Олександр ГЛИВИНСЬКИЙ

Перший ранок у сонячному, майже безхмарному Римі синьо-жовті зустріли в гарному настрої.

Після перельоту й відновлення в середу, хлопці як слід виспалися та з новими силами розпочали черговий робочий день на ЄВРО.

Перед обідом головний тренер Андрій Шевченко та його помічники провели тактичне заняття, на якому було проаналізовано матч 1/8 фіналу з перспективою побудови гри у чвертьфіналі. По обіді двоє гравців національної команди, Руслан Маліновський та Роман Яремчук, поспілкувалися з мас-медіа у форматі онлайн-прес-конференції у приміщенні готелю Parcodei Principi, де базуються нині українці.

undefined

undefined


Характерно, що до заходу долучилося чимало англійських журналістів, які поставили багато запитань Руслану та Роману щодо майбутнього матчу та гравців збірної Англії. Під час розмови представники британських медіа неодноразово робили компліменти гравцям нашої команди щодо вправного володіння англійською мовою, а після конференції надіслали вдячні повідомлення, із захопленням відзначаючи відкритість та щирість українських футболістів.

undefined

undefined


Відверто кажучи, це було приємно. Що ж до основних посилів, які Руслан Маліновський та Роман Яремчук зробили на медіазустрічі, то обоє гравців відзначили, що на нас чекає важкий матч, адже  Англія – висококваліфікована команда, що чудово діє в атаці та в захисті. Хлопці визначили британців фаворитами гри, на яких, відповідно, тиснутиме відповідальність, водночас зазначивши, що за всієї поваги до опонента на цій стадії плей-офф спробують чимось його здивувати.

undefined


Перед шостою вечора українці виїхали до центру олімпійської підготовки імені Джуліо Онесті. Саме тут готувалася до кожного зі своїх групових матчів збірна Італії. «Адзуррі» щоразу приїздили до Рима зі своєї бази в Коверчіано за два дні до гри й проводили два-три тренування саме на тому газоні, де працювала сьогодні національна команда України. Ще один цікавий момент – і зупинялися італійці в тому ж готелі, що нині є резиденцією синьо-жовтих.

undefined


У сьогоднішньому тренуванні взяли участь усі 24 гравці. Олександр Зубков завершує курс індивідуальної роботи й уже завтра приєднається до основної групи виконавців. Решта хлопців працювала разом – із настроєм та бажанням. Після тренування збірники повернулися до готелю, де на них чекала вечеря та відпочинок.

undefined

undefined


Завтра – день передматчевих заходів. О 17.45 за центральноєвропейським часом головний тренер Андрій Шевченко та гравець Олександр Зінченко поспілкуються з акредитованими медіа під час онлайн-прес-конференції, а за 45 хвилин після цього наша збірна вийде на поле «Стадіо Олімпіко» для того, щоби провести офіційне тренування. До чвертьфіналу ЄВРО-2020 Україна – Англія залишилося лише два дні.

1 липня 2021 22:00







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39