Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Збірна України повертається додому

Олександр ГЛИВИНСЬКИЙ

У заключний день листопадового збору Люцерн зустрів осінньою сирістю та холодом, яким віяло із закутаного туманом Люцернського озера.

Така собі ілюстрація непривітної цього разу до українців Швейцарії. З огляду на вчорашнє рішення головного санітарного лікаря Люцерна Роджера Харстолла про заборону проведення матчу, другу половину дня збірна України провела із невластивим для команди відчуттям невизначеності.

Залишок вівторка у Люцерні гравці нашої нацональної команди провели у спільних розмовах, настільних іграх та вечірньому перегляді поєдинку за перше місце в нашій групі Ліги націй. Розгром, який вчинила Німеччині Іспанія, відверто вразив синьо-жовтих, як, певно, і всю футбольну Європу.

Футбол вкотре довів, що в ньому завжди є місце для шокуючих результатів: навряд чи хтось очікував, що саме у грі Іспанія – Німеччина буде зафіксовано найбільшу перемогу однієї з команд у Лізі А цього сезону.

Уранці збірна України прокинулася о 9-й за європейським часом і одразу ж відправилася на заключну сніданкову трапезу в ресторані готелю Radisson Blu.

О 10.45 відбувся виїзд двох командних автобусів (така кількість автотранспорту є вимогою для перевезення команд під час пандемії) до аеропорту Цюриха. На 15.00 за київским часом призначено виліт чартерного рейсу до столиці України. Після приземлення в рідній столиці заключний у 2020 році збір синьо-жовтих буде завершено.

Після прибуття до Борисполя всі члени української делегації здадуть ПЛР-тести у спеціально відведеному для цього приміщенні аеропорту.

18 листопада 2020 14:47







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39