Сьогодні 29 березня 2024 р.

Яремчук: «Нам важно оставаться голодными, такие турниры часто преподают сюрпризы»

В Римі відбулася прес-конференція гравців збірної України Руслана Маліновського та Романа Яремчука, присвячена матчу 1/4 фіналу ЄВРО-2020 із командою Англії, який відбудеться 3 липня.

Наводимо відповіді на запитання Романа Яремчука.

– Поділіться вашою думкою про майбутнього суперника, збірну Англії.
– Це буде важкий матч для нас, Англія – дуже якісна команда, чудово діє в атаці та в захисті. Ми повинні бути дуже уважними. Ми поважаємо збірну Англії та кожного її гравця, але спробуємо показати щось, чим зможемо її здивувати.

– Збірна України вже виконала завдання на турнірі, може, тепер ви зможете грати без тягаря відповідальності за результат?
– Нам дуже важливо залишатися голодними. Такі турніри часто дарують сюрпризи. Ми розуміємо, що гратимемо проти однієї з кращих збірних світу, нам дуже важливо викластися на полі, продемонструвати свій максимум. Ми почали підготовку до Англії відразу після матчу зі Швецію, у нас максимальна концентрація на прийдешній грі.

– Що вам може допомогти в матчі з Англією?
– Нам не завжди вдавалося показувати свою найкращу гру на цьому турнірі. Сподіваюся, це вдасться зробити в матчі проти англійців. На цій стадії кожна гра – наче фінал. Ми маємо бути єдиними та самовіддано битися на полі.

– Чи розраховуєте ви на підтримку вболівальників у Римі?
– Я думаю, наші вболівальники зможуть створити потужну підтримку. Коли ми граємо проти таких команд, як Англія, не завадить якийсь додатковий фактор на нашу користь. Таким фактором може стати підтримка глядачів. Сподіваюся, італійські любителі футболу також підтримають нас.

– Чи легше вам буде грати в суботу, враховуючи, що ви є андердогами в цьому протистоянні?
– Англія є фаворитом, але ми спробуємо показати себе з найкращого боку. Коли працюєш із таким тренером, як Андрій Шевченко, це дає тобі багато в плані тактики та розуміння гри.

Матч проти англійців – це шанс для нас у протистоянні з гравцями, які виступають у такому турнірі, як Прем’єр-ліга, показати, на що ми здатні.

1 липня 2021 18:51







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39