Сьогодні 28 березня 2024 р.

Сборная Украины: прогулка, фитнес и тренировка

Сьогодні вранці національна команда України у повному складі вирушила на прогулянку після сніданку. На вулиці на гравців вже чекали австрійські колекціонери автографів, яким українці не відмовили, поставивши свої розписи на фотографіях.

Вчора до команди приєдналися решта гравців. Останніми прибули Артем Кравець (він якраз встиг на тренування) та Євген Шахов, котрий прибув до готелю вже після тренування. Раніше упродовж дня прибули Іван Петряк, Євген Селезньов та Денис Бойко.

У Бад-Тацмансдорфі сьогодні сонячно, температура близько 15 градусів. У першій половині дня на збірників чекає фітнес-заняття, а по обіді – тренування. Всі футболісти, викликані головним тренером Андрієм Шевченком та збір, готові виборювати місце в основному складі. Хлопці тренуються з бажанням і великою мотивацією, що відчувається на кожному тренуванні. Сьогоднішній день австрійського збору – передостанній. Вже завтра по обіді національна команда вирушить автобусом до місця майбутньої баталії – Загреба, де й зустрінеться з командою Хорватії 24 березня.

21 березня 2017 13:01







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39