Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Новини з табору збірної: від’їзд Ярмоленка та тренування на НСК «Олімпійський»

Олександр ГЛИВИНСЬКИЙ

Шостий день збору національної команди – другий передігровий. Напередодні матчу з Фінляндією синьо-жовті традиційно мали теорію в першій половині дня, під час якої аналізували сильні та слабкі сторони суперника, а також моделювали свою гру.

Під час офіційного тренування, яке стало першим на цьому зборі, проведеним на НСК «Олімпійський», гравці під пильним наглядом та за активної участі тренерського штабу відпрацьовували тактичні схеми, обговорені на теоретичному занятті. Газон головної арени країни у прийнятному для цієї пори стані: за час, який був в агрономів НСК, галявину вдалося дещо відновити після насиченого лютнево-березневого графіка ігор.

undefined

undefined

undefined

undefined


У вечірньому тренуванні взяли участь 26 футболістів. На жаль, не встигає відновитися після ушкодження, через яке він пропустив уже більше місяця, Андрій Ярмоленко: присутні залишкові наслідки травми, які не дають атакувальному хаву бути готовим до найближчих поєдинків. З огляду на це Андрій Шевченко прийняв рішення відпустити Ярмоленка з розташування головної команди країни – Андрій буде завершувати процес реабілітації в клубі.

undefined

undefined


Ще двоє гравців збірної, Олександр Тимчик та Володимир Шепелєв, за погодженням із тренерським штабом національної команди взяли участь у контрольному матчі київського «Динамо» з бухарестськими одноклубниками, відігравши 71-у і 87 хвилин відповідно. Обом виконавцям необхідна ігрова практика, тому участь у поєдинку за свій клуб піде їм лише на користь. Після товариської зустрічі Тимчик та Шепелєв повернулися до розташування збірної – тренери продовжують розраховувати на хлопців на цьому зборі.

undefined

undefined


Після тренування синьо-жовті повернулися до готелю «Опера», щоб повечеряти й відпочити. Завтра – день гри, який для головної команди міститиме також традиційне ранкове заняття.

undefined

undefined


Склад збірної України

Воротарі: Андрій Пятов, Анатолій Трубін (обидва – «Шахтар»), Георгій Бущан («Динамо»), Дмитро Різник («Ворскла»), Андрій Лунін («Реал», Іспанія).

Захисники: Сергій Кривцов, Микола Матвієнко (обидва – «Шахтар»), Віталій Миколенко, Ілля Забарний, Олександр Сирота, Олександр Тимчик, Олександр Караваєв (усі – «Динамо»), Юхим Конопля («Десна»), Едуард Соболь («Брюгге», Бельгія), Богдан Михайліченко («Андерлехт», Бельгія).

Півзахисники: Марлос, Євген Коноплянка (обидва – «Шахтар»), Володимир Шепелєв, Сергій Сидорчук, Микола Шапаренко (усі – «Динамо»), Олександр Зубков («Ференцварош», Угорщина), Руслан Маліновський, Віктор Коваленко (обидва – «Аталанта», Італія), Євген Макаренко («Кортрейк», Бельгія), Олександр Зінченко («Манчестер Сіті», Англія).

Нападники: Жуніор Мораес («Шахтар»), Роман Яремчук («Гент», Бельгія), Артем Довбик («Дніпро-1»).

27 березня 2021 21:35







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39