Сьогодні 29 березня 2024 р.

Петраков: «Хлопці на теорії були дуже уважні. Виконали все, що ми просили»

Виконуючий обов’язки головного тренера збірної України Олександр Петраков провів прес-конференцію після матчу з командою Фінляндії.

– Напередодні на вас було стільки тиску… Наскільки зараз стало спокійніше? Що стосується гри, то чи повинні ми були перемогти з більшим рахунком?
– Дуже важка гра. Стан у мене був важкий, зараз трохи легше. Щодо рахунку я не думав, адже в останніх іграх нам забивали на останніх хвилинах. Сьогодні арбітр додав шість хвилин, вони так довго тягнулися. Я думав: «Боже, коли ж це закінчиться». Що стосується рахунку, то найголовніше – три очки.

– Після матчу здалося, що в Ярмоленка пошкодження. У нього серйозна травма?
– Думаю, що ні. Завжди в таких ситуаціях лікар каже, що будемо знати вранці. Але Андрій боєць, досвідчений футболіст. Я думаю, усе буде нормально.

– Чи стало для вас сюрпризом те, що Фінляндія захищалася настільки активно? Як ви відреагували на цю ситуацію?
– Ми подивилися багато ігор команди Фінляндії. Дивилися, як вони грали на виїзді проти Франції. Вони й там пресингували на самому початку зустрічі. Ми все розбирали й знали. Ми провели з хлопцями дуже багато теоретичних занять, тож несподіванкою для мене це не було.

– Здалося, що фіни виявилися не готовими до такого тиску в центрі поля...
– Повторюся, ми з помічниками подивилися багато ігор збірної Фінляндії. Хлопці на теоретичних заняттях були дуже уважні, за що я їм вдячний. Вони виконали все, що ми просили.

– Чому ви замінили Соболя вже в перерві?
– Я думаю, що в нього все буде добре. Він повідомив про больові відчуття... У нас є рівноцінна заміна. Вийшов Корнієнко й не зіпсував каші.

– Над якими помилками ви будете працювати надалі?
– Давайте спочатку зіграємо з Боснією і Герцеговиною. Я живу наступною грою. Після неї буду думати, що робити і як жити далі.

– Здалося, що шість доданих хвилин далися вам важче, ніж два тайми... Що ви відчували в цей момент?
– Мені складно передати цю специфіку. Шість хвилин тяглися дуже-дуже довго. Чекав свистка, він пролунав, була радість. Складно пояснити, це футбольне... Краще нікому не знати, що переживає тренер у такі моменти.

– Яким буде розклад команди на найближчі дні?
– Зараз у нас відліт до Львова. Приїдемо, будемо відсипатися, десь о 12-13-й підемо обідати. Уже ввечері в нас буде тренування у двох групах.

10 жовтня 2021 11:50







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39