Сьогодні 28 березня 2024 р.

Беседин: «Для форвардов сборной Украины опыт Шевченко неоценим»

Сьогодні в Українському медіацентрі в Бухаресті відбулася чергова прес-конференція гравців національної збірної. Зі ЗМІ спілкувалися Роман Безус та Артем Бєсєдін. Наводимо відповіді на запитання Артема.

– Чи можна сказати, що ваша нинішня хороша форма – це своєрідна відповідь на рішення щодо недавньої дискваліфікації?
– Що стосується моєї річної дискваліфікації, то всі прекрасно знають, як це сталося. Я зараз не хочу про це говорити. У цей період я тренувався і готувався, у тому числі, і до Євро. З усього, що сталося, потрібно зробити правильні висновки. Зараз ми на чемпіонаті Європи й потрібно сконцентруватися на найближчих матчах і показати все, на що здатні особисто я й уся команда.

– Як команда готується до гри з Нідерландами, і чи буде нічия позитивним результатом для вас?
– Уся команда тренується, наполегливо готується. Ми провели дуже хорошу роботу, а тренерський штаб доніс до кожного гравця, що від нього вимагається на полі. І кожен відмінно розуміє свої ігрові функції. Виходити й грати на нічию з Нідерландами – це неправильно. У нас дуже високі амбіції, і ми хочемо пройти якнайдалі. Збірна України проти будь-якого суперника буде грати тільки на перемогу.

– Той факт, що Андрій Шевченко був видатним форвардом, впливає на вашу роботу з ним? Можливо, він більше часу приділяє нападникам?
– Звичайно, це плюс, коли головний тренер раніше грав на твоїй позиції і грав дуже непогано. Нападники дуже уважно прислухаються до нього, до його підказок. Він говорить правильні й потрібні речі, і це стане в нагоді у грі. Для форвардів збірної це дуже хороший досвід.

– Чи дав Мірча Луческу вам якісь настанови перед вашим від'їздом до збірної?
– Він постійно підказує. Він каже, щоб ми використовували свої сильні якості, і я вважаю, що це правильно. Мірча Луческу говорить дуже мудрі речі, тому його уважно слухають. І перед Євро він також давав настанови. Зокрема, щоб ми викладалися на 100 відсотків.

11 червня 2021 14:31







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39