Сьогодні 28 березня 2024 р.

Новини збірної: від’їзд Маліновського та тренування на НСК «Олімпійський»

Олександр ГЛИВИНСЬКИЙ

Учора розташування збірної України залишив Руслан Маліновський, який через друге попередження в розіграші Ліги націй пропустить матч з іспанцями.

Після від’їзду Руслана до Італії в таборі синьо-жовтих залишилося 24 гравці. Один із цієї когорти не потрапить до заявки на гру, з якою головний тренер маєв визначитися до настання півночі за європейським часом.

undefined

undefined


Учора всі футболісти працювали на полі НСК «Олімпійський» під час офіційного передматчевого тренування. Тренерський штаб напрацьовував тактичні варіанти ведення гри та визначався зі стартовим складом.

undefined

undefined


Саме тактиці тренери приділили найбільше уваги. Без цієї специфічної роботи протистояти одній із найсильніших збірних світу, якою є Іспанія, просто немає жодного шансу.

Сьогодні вранці синьо-жовті проведуть заключне на зборі тренування, яке відбудеться біля Будинку футболу, на полі НТК ім. В.Баннікова.

undefined

undefined


А завершальним акордом жовтневого циклу головної команди країни стане гра з Іспанією. Для того, аби цей акорд вийшов мажорним і приніс задоволення українцям на стадіоні та поза ним, весь колектив національної збірної налаштований максимально по-бойовому, незважаючи на безпрецедентні кадрові втрати, які, з урахуванням Маліновського, становлять уже 13 гравців.

undefined

undefined


Вчорашнє тренування розпочалося й завершилося розмовою Андрія Шевченка з футболістами в центральному колі. Саме в цьому колі збірна України в одному пориві із заповненим «Олімпійським» відзначала перемогу над португальцями рік тому. Для того, аби подарувати радісні емоції вболівальникам у матчі з іншою піренейською збірною, хлопці готові зробити все – і навіть трішки більше.

13 жовтня 2020 09:23







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39