Сьогодні 29 березня 2024 р.

Шапаренко: «Акцент робиться на тактичних побудовах»

Півзахисник збірної України Микола Шапаренко розповів про хід тренувального процесу та про підготовку до контрольної зустрічі з Бахрейном.

Учора гравці нашої національної команди продовжували роботу на навчально-тренувальному зборі в Харкові. Уранці футболісти більше зосередилися на тактичних схемах, а ввечері відпрацьовували ігрові серії. Півзахисник Микола Шапаренко розповів про підготовку до спарингу з Бахрейном.

«Готуємося до спарингу, і тренування стали дещо легшими. Наразі акцент робиться на тактичних побудовах з урахуванням того, що ми хочемо продемонструвати у грі з Бахрейном. Однак приціл уже йде й на матчі чемпіонату Європи. Деякі гравці ще не прибули до табору збірної, але гадаю, що вони теж у курсі нашої роботи.

Нам ще не розповідали про збірну Бахрейну, але думаю, що найближчим часом на теоретичних заняттях тренери нам усе покажуть і розкажуть, як перемогти цю команду. Будемо реалізовувати настанови тренерського штабу. Виконаємо всі завдання, що стоять перед нами зараз, а потім матимемо трохи відпочинку», – сказав Микола Шапаренко.

Нагадаємо, що 23 травня збірна України в Харкові на ОСК «Металіст» проведе товариський поєдинок із командою Бахрейну (початок – о 21.00).

22 травня 2021 14:58







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Синьо-жовтий тріумф. Мудрик про свій гол, радість Довбика, інтерв'ю Судакова

 

27 березня 2024 15:55

Україна на Євро! Фани, емоції, стадіон, коментарі після матчу

 

27 березня 2024 15:00

Тренування національної збірної України напередодні матча з Ісландією

 

26 березня 2024 11:39