Сьогодні 28 березня 2024 р.

Ультрас: «ФФУ едет в Швейцарию не договариваться...»

Лідер фан-руху львівських Карпат Тарас Павлів розповів про вчорашній виконком ФФУ та ситуацію навколо майбутньої зустрічі з УЄФА та ФІФА.

– 18 вересня в Швейцарії Анатолій Коньков зі своєю командою зустрінеться з представниками ФІФА та УЄФА, – сказав Павлів. – І на останньому засіданні виконкому ми разом з керівництвом федерації дійшли згоди, що ФФУ їде до Швейцарії не вести переговори, а прямо вимагати застосування санкцій проти РФС за несанкціоноване ведення кримських клубів до свого складу. На цій зустрічі ніхто не має домовлятися про різні нюанси, адже в нас нема бажаючих говорити з Росією. Будь-які пропозиції з її сторони не прийматимуться до уваги. Натомість Федерація футболу України збирається лише вимагати від ФІФА санкцій найвищого рівня для РФС.

Також ми домовилися, що ФФУ опублікує на своєму офіційному сайті цю позицію за годину до початку переговорів. В даній публікації має висловлюватись чітка мотивація української сторони із зазначенням пунктів регламенту ФІФА, які були порушені російською стороною. Крім цього, якщо не помиляюся, за день до зустрічі пройде брифінг представників ФФУ (це президент федерації Анатолій Коньков, віце-президент Андрій Павелко, член виконкому Михайло Ланьо та виконавчий директор Максим Бондарєв. – прим. М.С.), де буде обговорено всі деталі. Також сподіваємось на підтримку нашої людини в ФІФА – Григорія Суркіса, який має підтримати нас.

Ми дуже вдячні керівництву федерації, адже нам швидко вдалося знайти спільну мову та прийти до єдиного рішення. В нас не було ніяких проблем, протиріч чи сварок.

Результат зустрічі? Ясно, що відразу нічого не станеться, тому будемо чекати. Вважаючи, як довго «розкачується» Європа щодо застосування санкцій до Росії, УЄФА та ФІФА прийме рішення трохи згодом. Але в першу чергу хочеться побачити висновок, що кримські клуби не мають грати ні в російському, ні в якому іншому чемпіонаті окрім українського. І якщо представники ФІФА будуть якось перешкоджати такому рішенню, відразу буде зрозуміло, наскільки вагому роль в їх житті відграють гроші Газпрому. Адже в будь-якій ситуації ми керуємося саме нормами ФІФА та УЄФА, і що можна говорити, якщо ці структури самі не виконують свої норми?

«Крымнаш» – проблемы ваши

 

10 вересня 2014 15:44







Матеріали на тему

Исполком ФФУ – о Крыме, Конгрессе и Кубке Содружества
9 вересня 2014 15:12




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня повномасштабної війни

 

28 березня 2024 20:47

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55