Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Официальное заявление Федерации футбола участников АТО

Шановні українці! Шановні побратими! Шановні вболівальники футболу!

Всеукраїнська громадська спілка «ФЕДЕРАЦІЯ ФУТБОЛУ УЧАСНИКІВ АТО» є всеукраїнським громадським об’єднанням волонтерів антитерористичної операції та учасників бойових дій на Донбасі, які плечем до плеча перевірені Майданом і війною.

З 2015 року під егідою Федерації футболу учасників АТО та Всеукраїнського об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!» проводяться всеукраїнські змагання серед учасників бойових дій, в першу чергу як програм психологічної та фізкультурно-оздоровчої реабілітації побратимів (Всеукраїнська Футбольна Ліга учасників АТО на КУБОК ГЕРОЇВ АТО) та програм, які спрямовані на розвиток і вдосконалення національно-патріотичного виховання дітей та молоді (Мій тато – Герой!, Воїн АТО – Герой України! та інші). 

Наша Федерація футболу учасників АТО спільно із Всеукраїнським об’єднанням учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!» з 2015 року по сьогодні, реалізовуючи ці програми і проводячи самостійно ці змагання, не отримували на свої рахунки на ці заходи жодної копійки коштів від Федерації футболу України або їх регіональних Федерацій футболу. Виключно за рахунок добровільних благодійних членських внесків (зокрема членами громадської спілки «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!» вже є більше ста тисяч учасників бойових дій на Донбасі !!!), добровільної благодійної допомоги від організацій, соціальних партнерів, патріотичних місцевих органів влади та інших небайдужих патріотів України вдається рухатися тільки вперед і спільно робити цю велику об’єднуючу справу!
 
Звичайно для проведення всеукраїнських змагань на такому високому рівні та для нагородження учасників змагань завжди потрібна допомога. Тому ми як офіційна всеукраїнська громадська спілка «Федерація футболу учасників АТО» зверталися, звертаємося і будемо продовжувати звертатися офіційними листами до всіх небайдужих свідомих громадян та організацій України з проханнями добровільно допомогати в забезпеченні їх проведення (оренда футбольних полів та інвентарю, футбольна форма, м’ячі, нагороди для учасників АТО, транспорт, проживання тощо), проте не для фінансування самої Федерації футболу учасників АТО, а безпосередньо для допомоги командам учасниць, адресно кожному нашому побратиму на місцях.
 
У результаті практичної реалізації ідеї проведення таких змагань у сезонах 2015-2017 років наша Федерація футболу учасників АТО отримує широку підтримку від силових структур України, підрозділів та військових частин, ветеранів АТО, що брали чи беруть участь у боях з російським агресором на Сході України. Про це засвідчують численні письмові листи-звернення, отримані нами від них.
 
Що стосується істерії на ахметівських телеканалах «Футбол1», «Футбол2», «Україна» разом в унісон з керівниками Федерації футболу України, брехливі звинувачення, образи і неоднократні приниження та неповага до членів спілки нашої Федерації футболу учасників АТО (більше двох тисяч учасників бойових дій на Донбасі) і до наших керівників організації зокрема, викликає тільки загальне обурення і підтвердження того, що керівництво ФК «Шахтар» і керівництво ФФУ, це є одна «шайка-лєйка», одне угрупування колаборантів, ригівських недобитків та їхніх продажних і затаврованих посіпак, які продовжуть пити кров з простих українців, заробляють мільйони по обидві сторони барикад, піаряться на крові наших побратимів, паплюжать пам’ять і принижують гідність Волонтерів та Воїнів АТО – Героїв України!
 
Від імені багатотисячного колективу Федерації футболу учасників АТО та Всеукраїнського об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!» хочемо в черговий раз висловити повну довіру керівництву нашої Федерації футболу учасників АТО, зокрема президенту Руслану Руденко, підтвердити правильність їх дій щодо недовіри керівництву Федерації футболу України (Вадиму Костюченко). Адже керівництво Федерації футболу України (Вадим Костюченко), організації, якій Держава делегувала право розвивати футбол в Україні, підписавши два роки поспіль офіційні договора про співпрацю і допомогу з нашою Федерацією футболу учасників АТО, ігнорує, цинічно бреше і піариться на крові воїнів АТО. Не виконавши належним чином жодного пункту умов цього договору, маніпулює, постійно намагається вносити диструктив, протидіє розвитку проведення наших змагань і програм, які вже є реалізовані на загальнодержавному рівні, які об’єднали практично весь сектор безпеки та оборони, волонтерів і ветеранів АТО, позитивно сприймаються та підтримуються у суспільстві.
 
Федерація футболу учасників АТО виступає категорично проти того, щоб політикани керували футболом в Україні. Не таємниця, що Вадим Костюченко, як «кукловод» проводить політику Федерації футболу України. Замість справжніх професіоналів, на керівні посади регіональних Федерацій футболу лобіюються і всіма можливими методами призначаються лояльні депутати і недолюстровані чиновники часів Януковича, яким є і сам Вадим Костюченко!
 
Одіозні представники старого владного режиму тепло вмостились у крісла і звідти продовжують пити кров пересічного українця. Яскравим прикладом є колишній заступник міністра молоді та спорту, екс-заступник Деснянської РДА у м. Києві та за часів Майдану – керівник Департаменту молоді та спорту КМДА – Вадим Костюченко. Ця особа нині обіймає високий пост першого віце-президента Федерації футболу України.
 
Під час штурму Майдану та Будинку Профспілок, керівний штаб МВС та СБУ знаходився саме в кабінеті Костюченка, останній брав активну участь в акціях Антимайданівців, як провідний «тітушковод», організовуючи проти нас бригади бандитів, які вбивали та калічили. Ці факти давно загальновідомі ЗМІ, як доказ того неодноразові публікації, зокрема у блозі волонтера Романа Сініцина. Більше того, ці матеріали і докази, як нам достеменно відомо, вже четвертий рік перебувають у Головному слідчому управлінні ГПУ у кримінальних провадженнях. Проте, за незрозумілих причин, об`єктивної та законної оцінки діям Костюченка до цих пір органами досудового слідства не надано.
 
Більше того, три місяці тому широкого розголосу на телебаченні, газетах та інтернет-ресурсах набула інформація про фальшивий диплом про вищу освіту, який гр. Костюченко підробив і використовував в подальшому з метою працевлаштування на високі державні просади, у тому числі і на теперішню – першого віце-президента ФФУ. 

Бизнес Украина

Обозреватель

Подробности

Офіційна відповідь НУ «КПІ» була оприлюднена і у ній йшлося про те, що студент Костюченко ніколи не навчався у зазначеному ВУЗі і ніяких дипломів не отримував. За вказаним фактом органами прокуратури України було порушено кримінальне провадження і все… Пройшов час, як ми дізналися з інформованих джерел, провадження тихо передали в органи поліції, і та тишком-нишком доручила розслідування одному з райвідділів поліції м. Києва. Одноепізодна проста справа лежить без руху кілька місяців, свідки по ній не допитувались, підозра не оголошувалась. Є впевненість, що використавши усі свої корупційні важелі, Костюченко «вирішив» питання по-тихому. До речі, після оприлюднення компрометуючих даних про свій підроблений диплом, Костюченко навіть на своїй Фейсбук – сторінці у соцмережах ухилився від прямої відповіді чи заперечення про дійсність диплому, що мало б привернути увагу органів слідства і виступити як одним з побічних доказів у справі.
 
Викликає також щирий подив, а насправді й обурення, той факт, що даний епізод злочинної діяльності Костюченка не був об`єднаний з діяннями цього знатного «тітушковода» під час Революційних подій на Майдані, які ми описали вище.
 
Зважаючи на викладене, офіційно звертаємося до Генерального прокурора України як гаранта дотримання законності у нашій Державі, доручити підлеглим працівникам прокуратури вивчити матеріали кримінальних проваджень стосовно Костюченка в органах прокуратури і поліції, дати їм належну правову оцінку і за наявності підстав притягнути Костюченка до кримінальної відповідальності. Лише таким чином, на наше глибоке переконання, український футбол уникне відвертого сорому за те, що його керівником є типовий пройдисвіт та недолюстрований чиновник, який до цих пір цинічно продовжує спекулювати на темі патріотизму. Нам соромно, що футбольна сім`я України, до якої ми теж маємо відношення, управляється екс-регіоналом та «фальшиводипломником». Федерація футболу учасників АТО спільно із Всеукраїнським об’єднанням учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!» вимагає справедливості та законності і сподівається на те, що Ви, Юрію Віталійовичу, спроможні виконати дані суспільству обіцянки. Справедливість вимагає професіоналізму і ми очікуємо його від Ваших підлеглих. 
 
Федерація футболу учасників АТО разом із Всеукраїнським об’єднанням учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!» вимагає від Вадима Костюченка негайно написати заяву про відставку з посади першого віце-президента ФФУ, а від президента Федерації футболу України Павелка, відразу її задовольнити і негайно відсторонити його від українського футболу. Ми закликаємо всіх побратимів, всі патріотичні організації і рухи звернути увагу на наше звернення і підтримати нас у цій справі. Тільки РАЗОМ ми не дамо колаборантам-реваншистам підняти голову!
 
Також хочемо окремо зупинитися на недавніх замовних дешевих і брехливих сюжетах на ахметівських телеканалах «Футбол1», «Футбол2», ТРК «Україна», щодо нашого керівника Руслана Руденка. Від імені багатотисячного колективу Федерації футболу учасників АТО та Всеукраїнського об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!» хочемо в черговий раз висловити повну довіру керівництву нашої Федерації футболу учасників АТО, зокрема президенту Руслану Руденко, підтвердити правильність їх дій. Коли б такі речі звучали б від моральних авторитетів країни, варто було б задуматися і звернути на це увагу, проте коли таке звужить від колаборантів, ригівських недобитків та їхніх продажних і затаврованих посіпак, на тілі яких не має вже де ставити тавро, звучить на їхніх же телеканалах, це в черговий раз підтверджує правильність наших дій і стимулює ще з більшими зусиллями протидіяти цій нечисті! 
 
Що стосується коментарів окремих одіозних депутатів Юрія Берези та Владислава Голуба, то ми не будемо коментувати чергову їхню брехню, а відповімо їм фактами:
Нечистоплотний депутат Юрій Береза, дайте будь-ласка чітку відповідь мешканцям смт.Комишуваха, Попаснянського р-ну, Луганської області, коли буде обіцяний вами дитячо-спортивний майданчик, якого по сьогодні поки що не має, будівництво якого ви в інтерв’ю інформаційному агенству Центр Новин від 20 жовтня 2017 року пригадали як результат.
 
Брехун і популіст депутат Владислав Голуб, хочемо нагадати вам, що наша Федерація футболу учасників АТО в 2016 році зверталася до Федерації футболу в Черкаській області з офіційним листом-проханням допомогти забезпечити нагородами команду переможницю учасників бойових дій ФК «Зеніт» з міста Золотоноша Черкаської області. Жодного перерахування коштів на рахунок нашої Федерації чи рахунки інших організацій або фізичних осіб ми не вимагали. Якщо команда всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО є призером змагань, з тієї чи іншої області, то ми дійсно звертаємося до всіх небайдужих організацій в тій області долучитися і допомогти нагородити переможців змагань учасників бойових дій, своїх земляків. На відміну від вас, на Черкащині є справжні люди, які не словами, а конкретними ділами другий рік підтримують воїнів АТО. Якщо ви не пам’ятаєте, то ми нагадаємо, що в 2016 році ми звернулися до вас і запропонували самостійно питання допомоги узгодити з командою і підтримувати їх як єдину футбольну команду із учасників бойових дій від Черкаської області.
 
Звичайно, Голуб, проігнорував і єдину команду свого регіону, і нагородження і турнір. Він не виділив жодної копійки. Після того, як часу пройшло більше ніж рік, у Голуба раптом виникли претензії до нашої ФФУ АТО. Чому не рік тому? Звертаємося офіційно до вас депутат Владислав Голуб, голова Федерації футболу Черкаської області, дайте будь-ласка чітку відповідь єдиній футбольній команді учасників бойових дій Черкаської області, першому переможцю всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО на КУБОК ГЕРОЇВ АТО 2016 року, ФК «Зеніт», коли у їхній військовій частині буде побудований сучасний футбольний майданчик, обіцяний керівництвом ФФУ ще рік тому?!
 
Шановні українці! Шановні побратими! Шановні вболівальники футболу!
Ми намагаємося у надважких умовах, що нам створюють колаборанти зі всіма своїми ресурсами, які є реальним внутрішнім ворогом нашої з вами країни, продовжувати рух вперед до повної перемоги. Увага і повага один до одного, захист інтересів волонтерів, учасників АТО та членів їх сімей, це головні принципи, на яких ми об’єднуємося і які є запорукою не тільки нашого успіху, а й України вцілому! Звертаємося до всіх вас та закликаємо об’єднуватися і долучатися до нас у боротьбі за кожного волонтера та воїна АТО, за кожного українця! Ми не маємо права дозволяти ображати і принижувати наших побратимів чи їхні сім’ї! «Не так страшні москальські воші, як колаборантські гниди!!!» Якщо вони не зрозуміють і в них здоровий глузд не візьме гору, то ми РАЗОМ повинні зробити все можливе, в ім’я пам’яті і шани тисяч наших побратимів, які віддали свої життя і здоров’я, заради майбутніх наших поколінь на святій українській землі, щоб РЕВОЛЮЦІЯ СПРАВЕДЛИВОСТІ до повної перемоги, була б останньою для угрупування колаборантів, ригівських недобитків та їхніх продажних і затаврованих посіпак!
 
СЛАВА ВОЇНАМ АТО!
УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!
СЛАВА УКРАЇНІ!

6 грудня 2017 12:34







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня повномасштабної війни

 

18 квітня 2024 21:12

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня повномасштабної війни

 

17 квітня 2024 22:34

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 783-го дня повномасштабної війни

 

16 квітня 2024 20:30