Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Кто сыграет за ветеранов «Динамо» против сборной фанатов

У середу, 15-го листопада, Фан-клуб ФК «Динамо» Київ та Громадська організація «Ветерани ФК «Динамо» Київ» проведуть Матч пам'яті легенд «Динамо».

Проти кумирів мільйонів динамівських прихильників на поле вийде команда Фан-клубу «Динамо» Київ, сформована з палких уболівальників клубу.

За команду ветеранів «Динамо» Київ зіграють Олексій Михайличенко, Володимир Безсонов, Олександр Хацкевич, Олег Лужний, Максим Шацьких, Тарас Луценко, Всеволод Романенко, Сергій Федоров, Юрій Дмитрулін, Василь Рац, Ігор Костюк, Віталій Косовський, Іван Яремчук, Вадим Євтушенко, Анатолій Дем'яненко, Сергій Беженар та інші зірки клубу 80-х і 90-х.

Детальніше про майбутню зустріч розповів один з її організаторів, керівник Фан-клубу ФК «Динамо» Київ Сергій Михайленко:

– У рік 90-річчя «Динамо» у ветеранів та вболівальників нашого клубу з'явилася ідея вшанувати пам'ять видатних футболістів, які грали під прапорами «Динамо» і яких вже немає з нами, футбольним матчем. Зустріч буде проведена в манежі, оскільки погодні умови вже не дозволяють грати на вулиці. У наших планах також проведення подібного матчу на стадіоні «Динамо» – це стане наступним етапом, який ми хочемо втілити в життя влітку. А грою в середу плануємо закласти фундамент щорічного турніру пам'яті всіх легенд «Динамо» і зробити його регулярним.

У середу ж ми згадаємо всіх динамівців, які пішли з життя, зберемо ветеранів, які кували славу клубу в різні часи та епохи. Хтось із них вийде на поле, хтось буде спостерігати за поєдинком з трибуни. Команда вболівальників буде складатися з прихильників «Динамо», спонсорів, друзів клубу, воїнів АТО, словом, всіх тих, хто вболіває за «Динамо». Зіграють команди два тайми по 30 хвилин з перервою.

Ми запрошуємо всіх глядачів, зазначу, що вхід на матч вільний. Сама гра почнеться о 19.15, але вхід в манеж буде відкритий вже о 18.30. У вболівальників, які зберуться на трибунах, буде можливість поспілкуватися з живими легендами нашого клубу, взяти автограф на пам'ять і сфотографуватися.

13 листопада 2017 23:11







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня повномасштабної війни

 

19 квітня 2024 23:27

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня повномасштабної війни

 

18 квітня 2024 21:12

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня повномасштабної війни

 

17 квітня 2024 22:34