Сьогодні 19 квітня 2024 р.

У Верховній Раді взялися за Павелка

«Футбольный клуб»

У ВР створено ТСК з питань розслідування можливих фактів порушення при реалізації бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України».

Народні депутати розглянули проект Постанови про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування можливих фактів порушення законодавства України та зловживання службовим становищем президентом Української асоціації футболу (Федерації футболу України), головою Комітету з питань бюджету Верховної Ради України восьмого скликання Павелком А.В. при вирішенні питання фінансування та реалізації бюджетної програми "Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України" у 2017-2018 роках №2423.

Проектом Постанови пропонується утворити Тимчасову слідчу комісію Верховної Ради України з питань розслідування можливих фактів порушення законодавства України та зловживання службовим становищем президентом Української асоціації футболу (Федерації футболу України), головою Комітету з питань бюджету Верховної Ради України восьмого скликання Павелком А.В. при вирішенні питання фінансування та реалізації бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» у 2017-2018 роках та надати її можливість розслідувати можливі факти корупції в Українській асоціації футболу (раніше – Федерація футболу України), зокрема стосовно незаконного заволодіння бюджетними коштами, виділеними на будівництво футбольних полів зі штучним покриттям.

Проектом визначено, що кількісний склад Тимчасової слідчої комісії становить 10 народних депутатів, виходячи із забезпечення такого представництва в її складі: один представник від двадцяти народних депутатів, але не менш як по одному народному депутату України від кожної депутатської фракції (депутатської групи).

Проект Постанови було прийнято в цілому 260 голосами, повідомляє офіційний веб-портал Верховної Ради України.

(Пiдсумки голосування)

undefined



Стенограма пленарного засідання Верховної Ради щодо створення ТСК з питань розслідування можливих фактів порушення при реалізації бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України».

15 листопада 2019 22:35







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня повномасштабної війни

 

18 квітня 2024 21:12

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня повномасштабної війни

 

17 квітня 2024 22:34

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 783-го дня повномасштабної війни

 

16 квітня 2024 20:30