Сьогодні 28 березня 2024 р.

ТМ. Карпаты – Рух 0:0. Просмотр резерва

Спаринг проти винниківського «Руху» став для «Карпат» чудовою можливістю залишитися у тонусі та переглянути у дії футболістів, які не мають достатньо ігрової практики в чемпіонаті. Підтверджуючи контрольний статус, матч пройшов на базі «зелено-білих» у Брюховичах. При цьому і вболівальників, які спеціально приїхали у морозний ранок підтримати свою команду, не бракувало. 

Жозе Мораїш виставив такий склад: Кучинський – Федецький, Папа Гуйє, Ковтун, Мегреміч – Голодюк, Вербний – Мякушко, Варгас, Мендес – Санчес. 

У першому таймі «леви» більше володіли перевагою і створили низку хороших моментів. Зокрема, «смачно» пробивав Мегреміч, але з цим ударом майстерно впорався Ільющенков. Екс-кіпер «Карпат» так само брав м’ячі після ударів Варгаса та Мякушка. Можна відзначити активні дії сенегальського новачка «зелено-білих». Папа Гуйє не лише надійно контролював оборону, але й регулярно підключався до атаки за рахунок сольних проходів. Усе ж, забити до перерви жодній команді не вдалося. 

У другому таймі моментів було значно менше. Це можна пояснити погодними умовами – в обід вийшло сонце, яке трохи розігріло замерзлий газон: гравці не рідко опинялися на траві в простих ситуаціях. Хоч обидві команди намагалися тримати високий темп, але забити бодай гол нікому так і не вдалося. Тож «Карпати» з «Рухом» завершили спаринг без голів.

ТМ. КАРПАТИ – РУХ – 0:0
Карпати:
Кучинський, Гуйє, Ковтун (Сандохадзе, 60), Федецький, Мегремич, Вербний, Голодюк, М’якушко, Варгас, Мендес, Санчес (Ді Франко, 60).
Рух: Іллющенков (гравець на перегляді, 46), Заставний, Никитюк (гравець на перегляді, 46), Дуць (Лобай, 33), гравець на перегляді (Бусько, 57), Чепелюк (Копина, 46), Брікнер, гравець на перегляді (Войтович, 60), Буй (Грисьо, 60), Русин (Б.Баранець, 46), гравець на перегляді (Батальський, 57).

17 листопада 2018 16:17







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня повномасштабної війни

 

27 березня 2024 18:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня повномасштабної війни

 

26 березня 2024 19:55

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 760-го дня повномасштабної війни

 

24 березня 2024 21:00