Сьогодні 29 березня 2024 р.

ТМ. Карпаты – Септември (Болгария) 1:2. Давили, но не победили

На перший тайм «Карпати» вийшли у такому складі: Ющишин, Федецький, Нестеров, Сандохадзе, Гуцуляк, Ербес, Кльоц, Карраскаль, Мякушко, Швед, Ді Франко.

На вістрі атаки, незвично для себе раніше, розташувався Мар’ян Швед. Карпатівець впевнено демонстрував свої бомбардирські навички, кілька разів з ідентичної позиції прицілювався по воротах суперника. Якщо у першому епізоді не надто сильний удар Шведа прокотився повз стійку, то в наступному моменті вже воротар «Септемврі» мусив втручатись у гру.

Карпатівці впевнено діяли як в атаці, так і в обороні. Попереду раз-по-раз болгарів пресингував Сергій Мякушко, який знайшов хорошу зв’язку із Федецьким. Карраскаль часто відходив у глибину, ближче до власної карної зони, аби звідти роздавати паси партнерам. У захисті чатував Ніка Сандохадзе, який повністю керував м’ячем при верховій боротьбі. За досить рівної гри болгарам вдалося реалізувати свій момент: непорозумінням у захисті «Карпат» скористався француз Гаді, який розстріляв ворота Ющишина – 0:1.

Порівняно із першим таймом, Олег Бойчишин зробив всього дві заміни: у воротах розташувався Роман Підківка, а Назар Вербний у центрі поля замінив Дмитра Кльоца. На старті другої 45-хвилинки болгари забили вдруге. Галчев вирвався вперед та точно замкнув передачу від партнера – 0:2. Ближче до 60-ої хвилин зустрічі, карпатівці провели ряд замін, дозволивши відпочити футболістам, котрі відіграли майже годину часу проти «Септемврі». На полі з’явились Мірошніченко, Стасишин, Лобай, Лебеденко, Чачуа, Акулінін, Кортес, Медергасов та Бедойя.

В оновленому складі карпатівці намагались продовжувати пресингувати болгарів. Кілька хороших нагод мав Амбросій Чачуа, який забивав у попередньому спарингу польській «Ягеллонії». Цього разу, Амбросію не вистачило кількох сантиметрів, щоби знову переправити круглого у ворота. Активний натиск «зелено-білих» приніс свої плоди: Мірошніченко навішував у штрафний майданчик, а Медергасов головою замкнув його передачу – 1:2.

4 лютого 2018 18:47







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46