Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Украина, 18-й тур. Карпаты – Олимпик. Анонс

У неділю, 3 грудня, «Карпати» проведуть свій заключний домашній матч у 2017-му році. Суперником львів’ян стане донецький «Олімпік». Ця гра стане прем’єрною для нового тренерського штабу «левів» на рідній «Україні».

«Карпати» (Львів) – «Олімпік» (Донецьк)
3 грудня. Початок – 14:00
Львів. Стадіон «Україна»

Арбітр – Катерина Монзуль (Харків).

У попередньому турі «леви» гостювали в Олександрії і поступилися одноіменній команді. На перерву футболісти пішли з «нулями» на табло, однак у другому таймі господарі змогли тричі відзначитися у воротах Романа Підківки. 

Поступився на вихідних і «Олімпік». Команда Романа Санжара двічі пропустила від «Шахтаря» в першому таймі зусиллями ФакундоФеррейри. На результативні удари аргентинця «Олімпік» відповів голом Володимира Прийомова. В другій половині гри Прийомов знову забив, однак «гірники» записали до свого активу ще два забитих голи. Як наслідок, донецьке дербі закінчилося з рахунком 4:2 на користь «Шахтаря».

Обидві команди востаннє перемагали ще у 13-му турі. Тоді «Карпати» на виїзді здолали «Ворсклу» (1:0), а «Олімпік» з таким же рахунком вдома тріумфував у протистоянні із «Зіркою». Після цього львів’яни і донеччани не знають смаку перемог у чотирьох зустрічах поспіль.

Поєдинок на «Україні» відбудеться у третій день зими за непростих погодних умов. Минулого року 4-го грудня «Карпати» і «Олімпік» повинні були зіграти у Сумах, однак через поганий стан газону матч було скасовано. Сподіваємося, що поле на львівській арені приємно контрастуватиме з тим, що було рік тому на «Ювілейному».

Дисциплінарні санкції не позначаться на кадровому потенціалі команд. Гравці середини поля Олег Голодюк та Андрій Богданов минулий тур пропускали, однак вже в неділю матимуть змогу допомогти «Карпатам» і «Олімпіку» відповідно у очному протистоянні.

ОРІЄНТОВНІ СТАРТОВІ СКЛАДИ КОМАНД:
«КАРПАТИ»: Мисак, Лобай, Нестеров, Федецький, Мірошніченко, Тіссоне, Худоб’як, Гуцуляк, Мякушко, Карраскаль, Гладкий.
«ОЛІМПІК»: Махарадзе, Шабанов, Очігава, Кравченко, Федорів, Шестаков, Цимбалюк, Богданов, Моха, Прийомов, Біленький.


3 грудня 2017 11:11







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57