Сьогодні 29 березня 2024 р.

Йовічевіч – найкращий тренер 16-го туру за версією УПЛ

Українська Прем’єр-Ліга разом із Всеукраїнським об'єднанням тренерів з футболу аналізує підсумки чергового туру української VBET Ліги 2021/22.

Центральний матч туру проходив на «Дніпро-Арені», а його переможець мав можливість захопити третє місце. Тим неочікуваніший розгромний рахунок у цьому протистоянні.

Тож наш сьогоднішній лауреат у VBET Лізі – головний тренер СК «Дніпро-1» Ігор Йовічевіч. Його підопічні обіграли полтавську «Ворсклу» (5:1 на своєму полі), вийшовши на третє місце.

Номінальний результат команди – 5
(важливість, несподіваність, сила суперника, історична й турнірна складова)

Зустрічалися сусіди по таблиці, по її першій п’ятірці. Причому, якщо в історії протистоянь перевага була на боці «Дніпра-1», то в поточному сезоні «Ворскла» набрала хороший хід. Три останніх виїзди підопічні Максимова виграли, на виїзді в поточному чемпіонаті раніше пропускали не більше одного м’яча. Очікувалося рівне, непрогнозоване протистояння двох рівних суперників.

Труднощі в вишикуванні та керуванні підопічними – 4
(травмовані/дискваліфіковані, особливі обставини)

Господарі підійшли до матчу в усеозброєнні, навпаки – вперше за три тижні після травми вийшов у дніпровців вінгер Назаренко. Що ж стосується гостей, то у них були питання стосовно нападу. Якщо Рангел після пошкодження в минулому турі зміг вийти в стартовому складі, то Степанюк через хворобу не приїхав у місто Дніпро й не зміг допомогти «Ворсклі» в цьому матчі.

Майстерність в роботі з кадрами – 5
(гравці, використані не на своїх звичних позиціях та несподівані, але успішні нові обличчя у складі)

Порівняно з попереднім туром (перемога над «Олександрія» – 3:1) тренерський штаб «Дніпра-1» провів дві зміни в стартовому складі: замість Логінова в центрі захисту вийшов Нельсон, а Чуже на місці одного з вінгерів замінив Назаренко.

Тренерська майстерність – 5
(різноманіття тактик, зміни по ходу матчу, використання людського фактору)

«Дніпро-1» під керівництвом Йовічевіча напрацювало кілька тактичних схем, цього разу виставивши 4-1-4-1 проти полтавської команди. «Ворскла» ж використовує 3-4-3 (з варіацією 5-4-1 у грі без м’яча).  Завдяки вибраній тактиці дніпровці зуміли нав’язати суперникам боротьбу в центрі поля, дещо нівелювавши звичну перевагу висококласних суперників на цьому плацдармі.

Накопичувальний критерій – 5
(якщо команда під керівництвом тренера кілька турів поспіль демонструє чіткий прогрес, постійне поліпшення результатів, тренерські новинки)

Це четверта поспіль перемога СК «Дніпро-1». Від кінця вересня підопічні Йовічевіча в чемпіонаті не втрачають очок на своєму полі та входять у трійку найкращих за результатами домашніх матчів. Окремо слід відзначити розподіл сил команди напередодні кубкового матчу проти ЛНЗ. Вихід на третє місце – серйозний успіх «Дніпра-1».

Лауреат 16-го ігрового дня в номінації «Тренер туру» VBET Ліги:

Ігор Йовічевіч (СК «Дніпро-1»)
Середній бал – 4,8

30 листопада 2021 14:52







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46