Сьогодні 29 березня 2024 р.

Михайленко: «Маємо додати, перш за все, у тактичному плані»

Як будь-яка футбольна людина, головний тренер СК «Дніпро-1» Дмитро Михайленко не може обходитися без улюбленої справи. Разом з усією командою він спочатку радів можливості поновити тренування, а зараз у піднесеному настрої сприйняв звістку про повернення чемпіонату.

– Ми всі – і хлопці, і персонал, і тренери – дуже чекали поновлення сезону, – каже Михайленко. – Пережили важкий період якоїсь безцільності, невідомості. Тому зараз це приємна подія, напевно, для всієї футбольної спільноти. Поновлення чемпіонату – перший крок до звичного нормального життя, до якого всі ми звикли. Матчі, емоції, боротьба за перемогу. Тому ми дуже задоволені. Сподіваємось, готові нормально, але лише ігри продемонструють, наскільки ми не розтратили наявне або, навпаки, щось здобули за цей час.

– Після першого періоду жорсткого карантину дозволили поновити тренування, і з того часу команда, можна сказати, провела міні-збір. Наскільки плідно вдалося попрацювати?
– Як нам здається, маємо бути готові нормально. Багато тренувалися групами, що є дуже важливим. Під час сезону, коли один матч змінюється іншим, не завжди є можливість приділити час якимось деталям. А зараз був такий час. Тому, вважаємо, маємо додати, перш за все, у тактичному плані. Можливо, фізично будемо дещо віддалені від еталонного стану, але тактично, гадаю, ми стали сильнішими.

– Вірогідно, деякі зміни відбулися й у «Олімпіка», з яким буде перший матч після поновлення чемпіонату. Як готуєтесь до цієї гри та чого від неї очікуєте?
– Важко сказати, що могло відбутися у таборі суперника. Ми знаємо, що вони зіграли контрольний матч з «Колосом». Гра підтвердила, що «Олімпік» має майже два рівноцінних склади. Готуємося, збираємо інформацію. Працюємо у звичайному режимі. Зрозуміло, що під час планування тренувань будемо тримати у голові «Олімпік», але, перш за все, налаштовані відштовхуватися від власної гри.

 

28 травня 2020 16:43







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46