Сьогодні 19 квітня 2024 р.

«Ворскла» в Турции: лучший по тестам – Даллку

Можливо, десь у глибині душі гніваючись на те, що тренери вже у перший день зборів запланували тест на витривалість, сім відрізків по п’ятдесят метрів, виходили на вечірнє тренувальне заняття футболісти «Ворскли». Щоправда, для початку потрібно було як слід розігріти м’язи, тому хлопці хвилин зо двадцять займалися з тренером із фізпідготовки Володимиром Деуль.

У вищезгаданому тесті не потрібно щось доводити друзям-одноклубникам. Головне завдання – не відставати від свого ж попереднього результату, а за можливості – старатися покращити його. Бігли довільно сформованими «квартетами», на фініші з секундомірами кожного персонального чекав тренер, фіксуючи результат до робочого журналу.

Кращий час з-поміж усіх футболістів показав Ардін Даллку. Варто зазначити, що і його старший брат – Арменд – свого часу у цій дисципліні також завжди був серед перших. Вихованець полтавського футболу Володимир Одарюк другий у загальному заліку, а третій час за Ігорем Пердутою.

Ось так, під навантаженнями вже з першого дня полтавцям потрібно включатися в серйозну роботу. Завтра ввечері перший контрольний матч «біло-зелених» на турецькій землі. Суперник – срібний призер чемпіонату Узбекистану, «Насаф» із міста Карші.

12 січня 2018 22:38







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57