Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Руслан Костишин: «Виглядали психологічно спустошеними»

Головний тренер «Колосу» Руслан Костишин поділився думками щодо нічиї проти «Інгульця» у 17-му турі УПЛ:

«Так, ми володіли перевагою, територією, але моментів створювали мало. Щоб вигравати, потрібно більше конструктиву в атаці. Моя команда була психологічно спустошена, і те що відбувається у нас протягом цього тижня, сьогодні знову відбулось в кінці матчу. Це удар по нашій команді, і потрібно цей удар тримати. Я сподіваюся, що ми витримаємо це.

Емоцій сьогодні нашій команді не вистачало, а у нас немає запасу тієї майстерності, щоб ми могли на майстерності виграти у такої команди як «Інгулець», яка славиться своїми бійцівськими якостями.

Чисто емоційно хлопці не встигли відновитися після кубкового матчу з «Динамо», адже ми більш агресивно граємо, аніж грали сьогодні. І все одно – ми могли виграти, проте знову не забиваємо на останніх хвилинах пенальті. Тиждень цей дуже важкий і для футболістів, і для тренерів. Після цього тижня, напевно, на пару років жити менше буду…

З приводу пенальті – я можу сперечатися з суддями, можу захищати свою команду, але я ще не бачив відео епізоду. Коли побачу відео, то чесно скажу, мені не було видно з лави. А з приводу Селезньова – ця тема закрита. Навіть якщо ми не заб’ємо ще десять пенальті – ця тема закрита! Розумієте, не потрібно все на пенальті списувати. Потрібно з гри забивати. Таке відчуття, що ми чекаємо той пенальті, щоб з нього забити. Потрібно, щоб у грі було десять моментів гольових, а у нас було нуль моментів. Ось так», – зазначив на пресконференції керманич «Колосу».

8 березня 2021 10:41







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57