Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Царенко: «У мене найпозитивніші емоції від повернення в Україну»

Півзахисник «Динамо» Антон Царенко розповів про плани на новий сезон та свої відчуття після повернення в Україну.

– У нас зараз такий складний період у країні... Розкажи, як ти зустрів 24 лютого?
– Я був у Києві. Прокинувся вранці, а батьки кажуть, що почалася війна... Була якась паніка, сумбур, ми не знали, що робити. Але зателефонував адміністратор команди U-19, сказав, що ми з батьками можемо під'їхати на базу, де буде і проживання, і харчування, і всім ми будемо забезпечені.

– Потім ви до Польщі поїхали?
– Ні, потім ми поїхали до Бухареста, де була гра Юнацької ліги УЄФА проти "Спортінга". А потім, можна сказати, у нас була кругосвітка – де ми тільки не були, доки не повернулися назад.

– Які емоції від повернення?
– Найпозитивніші. В гостях добре а вдома краще. Приїхав додому, побачив усіх рідних, перезавантажився і з'явилася якась мотивація далі працювати.

– Сирени не лякають після такої великої перерви?
– Спочатку було незвично, тим більше у такому віці вперше їх почути. Напевно, це може якось на психологію вплинути чи щось таке. Але я нормально ставився до них, з розумінням.

– Які цілі ставиш на новий сезон?
– Мене взяли потренуватися з першою командою. Всі хлопці добрі, чуйні, допомагають та підкажуть у потрібний момент. Хочу закріпитися у першій команді та радувати своєю грою.

– Ти за віком ще й у U-19 проходиш. Із Костюком не спілкувався, чи є у нього на тебе плани у новому сезоні?
– Ще не встиг поспілкуватися, але начебто, якщо я не підійду першій команді, то вирушу назад до U-19. Працюватиму там і допомагатиму всім, чим зможу.

– Команда так непогано виступила в Юнацькій лізі УЄФА, але склалося враження, що свого останнього слова ви не сказали через всі ці події. Хотів би ще раз спробувати щастя та виграти цей турнір?
– Звісно! Це такий турнір, де зібрані всі найкращі команди. У цьому турнірі і на такому рівні дуже приємно брати участь, проявивши та зарекомендувавши себе вже в такому віці. Це дорогого варте!

20 червня 2022 15:34







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57