Сьогодні 28 березня 2024 р.

ТМ. Карпаты – Агробизнес 1:1. Третья ничья львовян

Черговим спаринг-партнером для «зелено-білих» став волочиський «Агробізнес», команда, яка минулого чемпіонату виборола право виступати у Першій лізі. Третя товариська зустріч для підопічних Олега Бойчишина закінчилась нічиєю – 1:1.

На перший тайм «Карпати» вийшли у такому складі: Кучинський, Федецький, Бородай, Гуцуляк, Мірошніченко, Вербний, Ді Франко, Кльоц, Варгас, Мякушко, Швед. Воротар та центральний захисник – колишні гравці ФК «Полтава», які наразі займаються у таборі «левів». 

Не втрачаючи часу на знайомство із суперником, «зелено-білі» першими кинулись в атаку: Ді Франко, який звично розташовувався в центрі поля, вже на стартових хвилинах випробовував воротаря «Агробізнеса». Відкривати рахунок міг Сергій Мякушко, який сильним ударом прагнув загнати м’яча прямісінько під поперечину – кіпер гостей знову впорався з ударом карпатівця. 


Продемонструвати власну майстерність та амбіції хотіли й підопічні Андрія Донця, які не відсиджувались на власній половині поля та запам’ятались кількома небезпечними проходами. В одному з яких, Богдан Семенець самостійно промчався до чужих воріт, однак, удар у шістнадцятки гостей відверто не вдався – круглий пролетів набагато вище володінь Максима Кучинського. 

Однак, саме гості відкрили рахунок у зустрічі: Андрій Скакун сильно пробив у лівий від воротаря кут. Невдовзі вже «Карпати» мали забивати зусиллями Федецького – капітан потужно пробив метрів з 30-и, але круглий ледь не зламав хрестовину воріт...

Після 15-хвилинної перерви у складі «Карпат» відбулася всього лиш одна зміна – замість Бородая пару Федецькому у центрі захисту склав Іван Лобай.
 
Допоки футболісти «Агробізнеса» намагались повернутись в ігровий ритм, «Карпати» стартовою атакою зуміли забити: Сергій Мякушко обіграв двох суперників і точно пробив у дальній кут. За кілька хвилин Шведа перевірив на міцність перекладину воріт. 

Невдовзі Олег Бойчишин, як і належить у спарингах, чи не повністю оновив склад команди. На полі з’явились Чачуа, Санчес, Сандохадзе, Лебеденко та Ременюк, а невдовзі компанію їм склали Харжевський, Толочко, Ковтун та Акулінін. Не змогли зіграти в цьому матчі Карраскаль та Ербес, які зазнали легких ушкоджень та Пеньков – останній намотував кола перед грою. 

Загалом же, «Карпати» продовжували контролювати гру та при цьому не забували гостро атакувати. Зокрема, корисними діями на полі запам’яталась карпатівська молодь, яка зараз намагається справити позитивне враження на тренерський штаб «зелено-білих». Класну атаку розігнав Харжевський, який змістився ближче до центру, віддав на Ременюка та готовий був замикати простріл від партнера, але не зумів дістати м’яча. Ще в одному епізоді вже Санчес мав збільшувати перевагу львів’ян – він на швидкості обіграв воротаря і пробивав у ворота вже практично з нульового кута. Круглого чи не з лінії вчасно вибив захисник. 

Нагадаємо, у наступному спарингу «Карпати» зустрінуться з «Прикарпаттям». Гра відбудеться на стадіоні «Україна, 4-го липня та розпочнеться о 13:00.

1 липня 2018 21:47







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46

Інтерв'ю динамівця Владислава Кабаєва

 

22 березня 2024 19:07