Сьогодні 29 березня 2024 р.

«Рух» продлил контракт с основным защитником

«Жовто-чорні» продовжили співпрацю із захисником Романом Гагуном. Контракт із оборонцем розрахований ще на рік.

До «Руху» Роман приєднався у жовтні 2020-го року. У другій половині сезону став гравцем основи. Загалом участь у 15-ти матчах за «жовто-чорних», з них 12 відіграв повністю.

У коментарі клубному медіацентру Роман Гагун поділився своїми враженнями після підписання нової угоди та розповів про цілі, які ставить перед собою у наступному сезоні.

– Особисто для мене це важливий крок у житті, адже я завжди мріяв грати в УПЛ. Дуже радий, що «Рух» дав мені таку можливість. У цьому клубі я дебютував в Українській Прем’єр-лізі та отримав шанс проявити себе. Вважаю, що у попередньому сезоні ми продемонстрували непоганий командний результат та змістовну гру. Особливо в другій частині чемпіонату. Відтак, я радий, що зі мною продовжили контракт. Мені тут довіряють і вірять у мене.

Перед собою ми ставимо найвищі цілі. Звичайно, хто б не хотів зіграти в єврокубках? Так, це видається, як захмарна ціль, але ми з командою будемо все робити для цього. Старатимемося перемагати у кожній грі. Повинні йти до бажаної мети та ставити перед собою найвищі завдання.

23 червня 2021 12:33







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46