Сьогодні 29 березня 2024 р.

Цыганков: «Очень легко поливать грязью, вместо того, чтобы поддержать»

Капітан «Динамо» Віктор Циганков став автором першого м’яча у ворота донецького «Олімпіка». Після гри він поділився враженнями та розповів, у якому стані знаходится команда:

– Таку гру, як із «Челсі», хочеться скоріше забути. У нас не так багато команд грають у єврокубках., тому дуже шкода, що багато людей у нашій країні замість того, щоб підтримати команду, яка у нас досить молода, нас просто «знищили» – це найнеприємніше. Звісно, наприємний і результат: вдома, при своїх уболівальниках та повному стадіоні так програвати ми не маємо права. Повторюся, дуже легко усією країною полити нас брудом замість того, щоб підтримати. Ми ті люди, які після таких ігор замислюються і на тренуванні працюють удвічі інтенсивніше та напруженіше. Нам зараз важко. Для молодих гравців це лише перший чи другий сезон в основному складі. Продовжуємо працювати та робити свою справу.

– З «Олімпіком» «Динамо» пропустило незабаром після забитого м’яча, що було найважчим?
– Гра була важка тим, що ми втомилися після матчу з «Черлсі», це відчуваю і по собі. Не дивлячись на результат, ми віддали на полі усі сили, адже подібні ігри бувають рідко, і хотілося перевірити свої сили. Тож було нелегко плюс в’язке поле – ноги дуже «підсіли». Але це не  виправдання. Ми виходили на поле досягати результату.

– Чи допоможе пауза, пов’язана із матчами збірних морально перезавантажитися?
– Думаю, так. Збірна є збірна, там завжди чудова атмосфера, туди приємно приїзджати. Содіваюся, хлопці «розвантажаться», і з новими силами ми повернемося до розташування клубу.

– Як вам було налаштовуватися на таких різних суперників, як «Челсі» та «Олімпік»?
– Посипати голову попелом ніхто не збирається, але ми прекрасно розуміємо, що так програвати неможна. Але у нас була інша гра, у якій нам потрібно було досягати результату.

– Завершено перший етап чемпіонату України, які короткі підсумки можете підбити?
– Звісно, друге місце – це не те, чого ми хочемо. У нас ще є ігри у чемпіонаті та Кубку України. Сконцентруємося на цих турнірах.

18 березня 2019 09:23







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46