Сьогодні 28 березня 2024 р.

Санжар: «Ми провели якісний спаринг»

Після спарингу з «Кауно Жальгірісом» (1:1) головний тренер «левів» поділився своїми враженнями з Інформаційним центром ФК «Карпати».

«Ми провели якісний спаринг з хорошим суперником, – каже Санжар. – В цьому матчі я використав майже всю нашу обойму. Також переглянув у справі нашу молодь. Сьогодні нам вдалося попрацювати над взаємодією футболістів. Також випала нагода проявити себе тим виконавцям, які мали менше ігрової практики. Можна сказати, що «Карпати» провели два різні тайми.

Перша половина минула за нашої територіальної переваги – нам вдалося забити хороший гол. Однак потім ми припустилися помилки в обороні й отримали непотрібний гол, який зіпсував всю картину. В другому таймі була загалом рівна гра, проте ми створювали моменти і мали вигравати цей матч. На жаль, не вистачило майстерності в атакувальних діях. Разом з тим, я задоволений нашими молодими гравцями. Зокрема, відзначу гру Ростислава Ляха, який діяв на позиції крайнього захисника. Він віддав гольову передачу, непогано рухався на полі та від нього йшов конструктив. Загалом я отримав об’єктивну картину.


Майбутнє дербі? Матч покаже, наскільки ми готові. Дійсно, після серії поразок психологічний стан в команді був не дуже задовільний. Однак ми повинні проаналізувати наші помилки і належним чином підготуватися до матчу», – резюмував Роман Миколайович.

12 жовтня 2019 22:09







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46

Інтерв'ю динамівця Владислава Кабаєва

 

22 березня 2024 19:07

Андрієвський. 100 матчів за Динамо

 

18 березня 2024 17:16