Сьогодні 29 березня 2024 р.

«Ворскла» – Максимов: усі крапки над «і» розставлено

31 травня збіг термін дії трудової угоди головного тренера Юрія Максимова з полтавським клубом.

У результаті перемовин віце-президента клубу Олега Лисака з тренером, враховуючи всі об’єктивні обставини сьогодення, враховуючи бачення сторін подальшого розвитку клубу та команди, зокрема, новий контракт не підписано.

«Ми чудово пам’ятаємо, за яких складних турнірних обставин Юрій Вільович очолив команду. Дуже цінуємо його людські та професійні якості. Вдячні за неоціненний, переданий команді досвід, який обов’язково стане нам у пригоді в подальшому», – зазначив віце-президент «Ворскли».

«Коли я прийняв команду, яка йшла на останньому місці, то перше, що сказав, нижче нам падати нікуди. Підняли хлопців у психологічному плані, а далі вирішили завдання-мінімум. Про наші подальші успіхи в роботі з командою ви всі знаєте. Були здобутки, були прорахунки – все як завжди у футболі. У «Ворскли» створені чудові умови для тренування та розвитку. Хочу подякувати керівництву клубу за дотримання умов контракту. Футболістам – окрема подяка та низький уклін. Безперечно, буду вболівати за «Ворсклу» й надалі», – завершив Юрій Максимов.

3 червня 2022 19:15







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46