Сьогодні 28 березня 2024 р.

Ультрас требуют от Конькова игнорировать переговоры с РФС

Ультрас клубів української Прем’єр-ліги написали відкритого листа до президента Федерації футболу України Анатолія Конькова.

Президенту Федерації футболу України

Конькову А.Д.

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ

Шановний Анатоліє Дмитровичу!

До вас звертаються футбольні  вболівальники усіх кубів України.

22 серпня 2014 року робоча група УЄФА ухвалила, що матчі, зіграні кримськими клубами в турнірах під егідою російського футбольного союзу (РФС), не будуть визнані УЄФА.

Таким чином, УЄФА визнало факт протиправності дій РФС. Але якимось дивним чином замість покарання порушника, робоча група закликала сприяти діалогу між РФС та Федерацією футболу України.

Мусимо нагадати, що усі поважні міжнародні організації не визнають анексії Криму Росією. Однозначну позицію з цього питання займає Євросоюз. Тому ми дуже здивовані тим фактом, що питання Криму, виявляється, може трактуватися УЕФА як предмет переговорів.

Звертаємо Вашу увагу на те, що заклик до переговорів, де одна сторона є порушником, а інша – не є порушником, є безпрецедентним. Він суперечить здоровому глузду і рішенню самої робочої групи УЄФА. Порушників карають, а не влаштовують їм перемовини.

Тому ми чітко заявляємо, що в даному випадку предмету переговорів не існує. І вимагаємо від Федерації футболу України не брати участі в жодних перемовинах з РФС стосовно участі кримських клубів у будь-яких турнірах під егідою РФС.

Ультрас клубів української Прем’єр-ліги

28 серпня 2014 18:00







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46