Сьогодні 20 квітня 2024 р.

ТМ. Карпати – Тараз (Казахстан) 3:1. І досвід, і молодь

У рамках першого зимового збору «зелено-білі» провели третій спаринг в Туреччині. «Карпатам» протистояв казахстанський «Тараз». У минулому сезоні команда з одноіменного міста здобула право виступати в елітному дивізіоні і пробилася до Прем’єр-ліги. 

На цей матч Фабрі Гонсалес виставив такий склад: Пеньков, Ковтун, Папа, Мегреміч, Хонгла, Харжевський, Мякушко, Саутін, Ді Франко, Мендес, Понде. 

«Карпати» почали краще за свого суперника і дуже швидко відкрили рахунок. Мякушко пролетів флангом і віддав якісну передачу на Мендеса, якому не залишалося нічого іншого, як відправити м’яча у ворота. Другий гол «Карпати» забили також за безпосередньої участі уругвайця та українця. Цього разу Кевін увірвався до штрафного майданчика, де його знесли на газон. Пенальті взявся виконувати Мякушко – його удар кіпер відбив, але сам же Сергій першим зіграв на добиванні і головою увігнав м’яча у ворота. На жаль, Мендес зазнав у цьому епізоді ушкодження, тож його замінив Варгас.

А за мить до фінального свистка карпатівці пропустили – казахи вийшли сам на сам і з другої спроби змогли переграти Пенькова, який парирував перший удар. Щойно почався другий тайм, як казахи могли зрівняти рахунок. Однак Герман Пеньков відбив пенальті та не дозволив супернику зіграти на добиванні. 

Невдовзі «Карпати» свою перевагу підсумували – після вдалого флангового прострілу, Дебелко, який замінив Понде, випередив голкіпера і проштовхнув круглого в сітку.  

У другому таймі на заміну також виходили Веремієнко, Кльоц, Авраменко та Вербний, який замінив новачка Мартіна Хонглу. Камерунець відіграв на позиції опорного хавбека, отримавши хороші відгуки від очевидців цього спарингу. Під кінець гри Фабрі Гонсалес дав можливість себе показати і молодим хлопцям. На заміну вийшли Задерейко, Лях та Притула. 

Казахам не дуже сподобалося програвали, тож гору взяли емоції – у підсумку суддя двічі вилучав гравців «Тараза» з поля. Спершу з правом заміни, а згодом вже без неї, оскільки у суперника «левів» замін більше не було. Тож 3:1 – перемога «зелено-білих».

Наступний матч «Карпати» проведуть 30 січня – їхнім суперником буде польська «Ягеллонія».

ТМ. КАРПАТИ – ТАРАЗ (Казахстан) – 3:1
Голи:
Мендес, Мякушко, Дебелко.
Карпати: Пеньков, Ковтун, Папа, Мехремич, Хонгла, Харжевський, М’якушко, Саутін, Ді Франко, Мендес, Понде.

28 січня 2019 18:47







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57