Сьогодні 18 квітня 2024 р.

«Металіст» визначився з домашнім стадіоном на матчі УПЛ

У понеділок, 8 серпня, футбольний клуб «Металіст» завітав до Закарпатської обласної військової адміністрації.

Делегацію жовто-синіх на чолі зі спортивним директором клубу Василем Кобіним зустрів голова ОВА Віктор Микита. Керівництво клубу та гравці «Металіста» обмінялися з обласними керманичами ідеями про подальшу співпрацю та висловили вдячність за теплий прийом харківської команди на Закарпатті.

«Нам дуже приємно, що з перших хвилин нашого перебування в Ужгороді ми відчули до себе щиру увагу та доброзичливість. Нам надали чудові умови для проживання, відмінне тренувальне поле та підготували стадіон до матчів УПЛ. Ми щиро вдячні Закарпатській ОВА та особисто Віктору Федоровичу Микиті за плідну співпрацю», – сказав під час зустрічі Василь Кобін.

Як відзначив Віктор Микита, на Закарпатті вже мають позитивний досвід роботи з футбольними клубами, тож «Металіст» може розраховувати на всебічну підтримку.

«У регіоні створені всі умови для нормального тренувального процесу команди та функціонування клубу, в тому числі з точки зору безпеки. До цього в області тренувався донецький «Шахтар» та інші клуби, тож у Закарпаття чималий досвід співпраці з клубами Прем'єр-ліги», – сказав голова Закарпатської ОВА.

Відзначимо, що «Металіст» прибув до Ужгорода 3 серпня після 169 днів перебування на зборах у Туреччині. На Закарпатті жовто-сині будуть тренуватися, а домашні матчі команди проходитимуть на ужгородському стадіоні «Авангард».

9 серпня 2022 14:07







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57