Сьогодні 29 березня 2024 р.

«Динамо» в Іспанії. День 2: перші удари, перші шедеври

Другий день тренувального збору київського «Динамо» в Іспанії видався насиченим та різноманітним.

Якщо під час ранкового тренування у фітнес-комплексі готелю у розпорядженні команди був лише один футбольний м'яч, який гравці задіяли для виконання однієї з вправ, то вечірнє заняття було повністю присвячене роботі з м'ячами.

Після короткої розминки та кількох кіл пробіжки у легкому темпі навколо поля команда приступила до традиційних квадратів та інших ігрових вправ.

Голкіпери у першій частині заняття виконували спеціальні воротарські вправи окремо, але у другій частині вечірньої сесії розпочалося найцікавіше.

Польові гравці були поділені на дві групи, і поки група гравців лінії оборони займалася захисними побудовами під керівництвом Мірчі Луческу, атакуючі гравці розпочали відпрацювання ударів по воротах у різних вправах.

Перша тривала серія ударів по воротах на зборі та перша серія класних сейвів голкіперів – усе це було на вечірньому занятті другого дня. У першій серії гравці били з ходу в один дотик з-за меж штрафного майданчика – і після одного з ударів Буяльського в дев'ятку Бущан у стрибку виконав класний сейв.

undefined


Потім були удари з гострого кута, а потім в одній групі з атакуючими гравцями працювали захисники – по черзі гравці відпрацьовували виходи один в один, а потім два в два, вдосконалюючи таким чином індивідуальну техніку.

Завершилося заняття традиційним для тренувальних зборів міні-турніром, який можна назвати Кубком «Динамо». Мірча Луческу запропонував гравцям поділитися на три команди – ветерани команди, наймолодші та гравці середньої за віком групи. Кожна грала з кожною на міні-полі по черзі, змінюючись кілька разів.

undefined


Якийсь час кількість перемог кожної команди була рівною, після чого шедевральний м'яч за «синіх» (група гравців середнього віку) забив Томаш Кендзера, що стало переломним моментом і принесло команді перемогу. За цей гол у падінні Михайло Михайлов назвав Томаша Левандовським.

Провівши тренування із задоволенням та на позитиві, гравці вирушили відпочивати, аби завтра з новими силами повернутися на тренувальне поле.

undefined

18 січня 2022 21:49







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46