Сьогодні 29 березня 2024 р.

Карраскаль: «Сделали все так, как должны были»

«Карпати» вперше в чемпіонатах України перемогли в Одесі «Чорноморець» і зробили це максимально переконливо та ефектно. Важливу роль у двобої з «моряками» відіграв Хорхе Карраскаль, з активних дій якого розпочався розгром суперника.

«Гра була трохи важкуватою, – вважає колумбієць. – Думаю, що ми зуміли зробити все те, що повинні були. Так сталося, що я був учасником двох епізодів, які могли завершитися призначенням пенальті. В першому випадку я пробивав по воротах, а м’яч потрапив у руку. Це гольовий момент, наслідком якого стало пенальті й, зрештою, гол. Другий епізод після перерви теж мав завершуватися призначенням одинадцятиметрового. Вважаю, що це пенальті.

Не було наших двох провідних гравців: Федецького та Ді Франко. Втім у нас склад є таким, що завжди готовий зіграти, незважаючи на відсутність когось із гравців. Ми повинні були вийти на поле і зробити все, як належить. Це все ми продемонстрували на футбольному полі.

Я не знав про статистику попередніх матчів «Карпат» в Одесі, однак ми завжди хочемо вигравати. Куди б ми не їхали і з ким би ми не грали. Це дуже добре, що ми на виїзді перемогли «Чорноморець». 

29 жовтня 2018 10:11







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46