Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Серхио Наварро: «Никого не надо бояться»

Головний тренер карпатівців Серхіо Наварро розповів, у якому режимі команда готується до поєдинку з «Олександрією» та чого варто чекати від підопічних Володимира Шарана. 

– Ми наполегливо тренувались протягом тижня, думаючи про важкого суперника, який нам протистоятиме у неділю. Хлопці добре працюють, вони впевнені у своїх силах. Ми будемо намагатись зіграти у красивий, якісний футбол, якнайменше допускати помилок та перемогти. 

У Маріуполі дві ключові помилки з нашого боку дали супернику велику перевагу, після чого було важко відігратись. Проаналізували, зробили висновки над помилками. Намагались відпрацювати це на практиці, безпосередньо на тренуваннях. 

«Олександрія» – команда, яка грає у Лізі Європи. Саме цим вони показали, що минулого року їм вдалося провести сезон на високому рівні. Рішуча команда, котра знає, що робить та показує хороший футбол. Стан команди після матчу у Лізі Європи залежить від багатьох факторів. Можна подумати, що вони будуть фізично виснаженими, але з іншого боку, показова гра у Білорусі дає їм додатковий імпульс. 

Нікого не потрібно боятись. Необхідно серйозно віднестись до них, як до колективу, до темпу гри, який вони задають. Я не люблю виділяти когось індивідуально, адже це колективний спорт. Точно так само я роблю у себе в команді. Знаю про історію тренера «Олександрії»: для нього такі матчі є особливими. Сподіваюсь, ми покажемо хорошу гру. 

Мемешев? Думаю, він зможе допомогти команді, особливо при завершенні атак.

18 серпня 2017 18:33







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57