Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Назарина попрощался с «Карпатами»

23-річний півзахисник Єгор Назарина, що на правах оренди з бельгійського «Антверпена» поповнив склад «Карпат» на початку вересня минулого року, прощається з командою.

За час, проведений у Львові, Назарина став найкращим бомбардиром та одним з лідерів «левів». В його активі 15 матчів в УПЛ (ще один – у Кубку України) та 5 забитих м’ячів (2 – з пенальті).

Хавбек «зелено-білих» попрощався з львівськими вболівальниками та партнерами по команді:

«Передусім хочу подякувати львівському клубу: гравцям, тренерам, персоналу і всім тим, кого зустрічав за увесь час перебування в «Карпатах». Окремо хочу висловити вдячність і повагу вболівальникам, які підтримували нас у скрутні хвилини. Зрештою, позитивних моментів також вистачало, хоча не так багато, як хотілося б нам усім. Залишаю Львів з вдячністю. Під керівництвом цього тренерського штабу я зростав і чимало навчився. Тут я отримав важливий досвід – в Прем’єр-лізі раніше я практично не виступав. Якби я міг повернутися у минуле, то все одно погодився б на перехід у «Карпати». Хоч цей період був загалом невдалим для команди, та я розцінюю його для себе виключно як позитивний.

Я впевнений, що команда докладе максимум зусиль для збереження місця в УПЛ. Переконаний, що у хлопців все вдасться. Крім того, Роман Санжар і його асистенти знають, як це зробити. Також додам, що команда готова до цього на сто відсотків. Так, нам трохи не щастило, інколи не вистачало досвіду. Проте я вірю, що надалі усе складатиметься якнайкраще. І «Карпати» залишаться в елітному дивізіоні.

Найбільш пам’ятний епізод? Складно пояснити чому саме так, але зараз першим на згадку приходить матч у Маріуполі. І справа навіть не в тому, що я оформив тоді дубль. Мабуть, важливу роль зіграли емоції того протистояння. Ми поступалися 0:2, з трибун на нашу адресу летіло чимало негативних слів, однак команда проявила характер, відігралася і звела матч внічию. Взагалі у нас чудовий колектив. Я подякував хлопцям за той рік, який ми провели разом. Побажав їм виконати поставлене завдання. Обов’язково слідкуватиму за «Карпатами» і вболіватиму на відстані», – сказав Назарина.

24 червня 2020 16:06







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57