Сьогодні 28 березня 2024 р.

ТМ. Кривбасс – Пирин (Болгария) – 1:2

В своєму першому матчі на зборах криворізький «Кривбас» поступився болгарському клубу «Пірін» (Гоце Делчев) з рахунком 1:2, пропустиши другий м'яч на останній хвилині матчу.

Зустріч розпочалась на дві години раніше від запланованого часу. Тому причиною є шквальний вітер, який зараз «господарює» в тих місцях, де криворізька команда проводить свої збори. Саме тому команди вирішили розпочати трохи раніше.

Перший тайм пройшов за відчутної переваги «Кривбасу». До того ж кривбасівцям «допомагав» вітер, який в першій половині матчу «задував» в сторону воріт «Піріна». «Кривбас» втратив кілька моментів для взяття воріт, аж доки в середині першого тайму криворіжці не повели в рахунку.

Послідувала навісна передача з флангу, Сергій Самодін виграв верхову боротьбу, корпусом відтіснив захисника болгарської команди й ударом у дальній кут вразив ворота суперника – 1:0.

Через кілька хвилин непоганий момент для взяття воріт втратив Олексій Антонов. «Кривбас» ще мав кілька нагод для взяття воріт, але ними не скористався.

Після перерви болгарська команда активізувала атакувальні дії й змусила оборону «Кривбасу» працювати з відчутним навантаженням. Однак до гольових моментів біля воріт української команди справа доходила рідко.

Тим не менше в середині другого тайму «Пірін» зрівняв рахунок. Кривбасівські захисники вели боротьбу у власному штрафному майданчику, арбітр вгледів порушення правил й призначив пенальті, який й був реалізований – 1:1.

Кінцівка матчу пройшла в рівній боротьбі, гра мала завершуватись внічию, але на останніх хвилинах гри одна з рідких атак «Піріна» завершилась взяттям воріт. Після подачі з флангу Богдан Шершун головою намагався вибити м'яч, але той, зкоригований сильним вітром, змінив напрямок свого польоту. Воротар криворізької команди не чекав такої «підступності» від погоди й не зміг зреагувати на її примхи – 1:2.

Часу на те, аби відігратись в «Кривбасу» вже не залишалось.

«Кривбас» (1-й тайм): Мирний, Бартулович, Баліч, Лисицький, Лобжанідзе, Бабатунде, Матіч, Валєєв, Гітченко, Антонов, Самодін. 2-й тайм – Мирний, Шершун, Баліч, Дедечко, Бартулович (Мірошніченко, 60), Дедечко, Пашаєв, Гітченко, Сердюк, Антонов, Іващенко.

Наступний спаринг «Кривбас» має провести 22 січня, коли зустрінеться з азербайджанським клубом «Хазар» (Лєнкорань).

19 січня 2013 21:13







Матеріали на тему

Газзаеву нужен защитник «Кривбасса»
17 січня 2013 17:33


Новые спарринг партнеры для «Кривбасса»
16 січня 2013 14:31


«Кривбасс» отправился на первый сбор
12 січня 2013 15:26




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

УПЛ, 22-й тур. Рух: у фокусі – ЛНЗ

 

28 березня 2024 16:00

УПЛ, 22-й тур. Кривбас готується до Вереса

 

28 березня 2024 11:39

Україна, 17-й тур. ЛНЗ – Минай. Огляд матчу

 

23 березня 2024 18:46