Сьогодні 20 квітня 2024 р.

«Дніпро-1» розглядає кандидатури Михайленка та Вісенте Гомеса у разі переходу Йовичевича до «Шахтаря»

Як стало відомо Sport Arena, «Дніпро-1» розглядає двох кандидатів на місце головного тренера першої команди клубу у разі переходу Ігора Йовичевича до «Шахтаря».

За наявною інформацією, дніпряни можуть запропонувати посаду наставника українцю Дмитру Михайленку чи іспанцю Вісенте Гомесу.

Михайленко вже працював із командою, пройшовши шлях із Другої ліги до УПЛ. «Дніпро-1» Михайленко залишив у вересні 2020 року після невдалого старту в чемпіонаті України. Останнім місцем роботи фахівця був кіпрський «Пафос». Також нещодавно тренер відхилив пропозицію одного із клубів.

Щодо Вісенте Гомеса, то іспанський фахівець також працював в Україні. Він входив до тренерського штабу Сергія Реброва, під час перебування останнього головним тренером київського клубу, а також очолював донецький «Олімпік». Останнім місцем роботи Гомеса був азербайджанський «Сабах», який він залишив у березні цього року.

Також, за нашою інформацією, незважаючи на поправки ФІФА, згідно з якими контракти всіх легіонерів в українських клубах з 1 липня зупиняються рівно на рік, і скориставшись якими Йовичевич може піти до «Шахтаря» безкоштовно, «Дніпро-1» сподівається, що донецький клуб не діятиме подібним чином та виплатить за перехід спеціаліста певну компенсацію.

Тренерське питання дніпровський клуб має намір вирішити якнайшвидше, оскільки підготовку до нового сезону «Дніпро-1» планує розпочати наступного тижня.

Нагадаємо, що чинний наставник «Дніпра-1» Ігор Йовичевич близький до призначення до «Шахтаря». Ключовим чинником у рішенні 48-річного хорвата стала майбутня участь «гірників» у груповому раунді Ліги чемпіонів.

Орієнтовно початок нового сезону в чемпіонаті України заплановано на 20 серпня.

24 червня 2022 15:05







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57