Сьогодні 2 червня 2024 р.

ТМ. Ворскла – Дніпро 0:3. Гарна перевірка i травма капiтана гостей

В першому таймі «Дніпро» намагался грати першим номером, пресингуючи та розігруючи атаки. Більше володіючи м’ячем, утім, мав проблеми із завершенням атак: навіть заходячи у штрафний майданчик, гравці нечасто доводили справу до ударів. У першому таймі можна виокремити удар з гострого кута, який відбив Ткаченко в дебюті.

«Ворскла» відзначалася швидкими контратаками, одна з яких призвела до призначення штрафного. Челядін метров з 18-ти пробив бездоганно – у дев’ятку. Цей гол залишився єдиним у першому таймі.

А ось друга половина гри залишилася повністю за господарями. «Ворскла» грала складом, наближеним до основного, і використовувала знайому схему з трьома центрбеками. Вони надійно грали у захисті, а швидкі фланги були запорукою гострих атак.

Господарі створили достатньо моментів, забивши ще двічі. Красивий гол вдався Пуцліну, який поцілив здалеку у верхній кут. А крапку у матчі поставила атака, яку «Ворскла» провела через все поле, вийшовши з-під пресингу від власних воріт, і завершила ударом з близької відстані Степанюка.

«Дніпро» може шкодувати про втрачений супермомент Русина за рахунку 0:2. Форвард, перебуваючи наодинці у штрафному, замикав простріл Кононова з правого флангу, але Різник неймовірно зреагував ногою.

Гра стала гарним іспитом для суперників. А ось що засмутило – це травма Логінова. Капітан «Дніпра» у зіткненні зі Скляром отримав розсічення, через що був навіть відправлений накладати шви до лікарні.

ВОРСКЛА – ДНІПРО – 3:0
Голи
: Челядін (26), Пуцлін (64), Степанюк (85)
Ворскла (1 тайм): Ткаченко (Ісенко, 31), Куценко, Павлюк, Хрипчук, Мельничук, Челядін, Луїзао, гравець на перегляді, Нестеренко, Кравчук, Мкомола
Ворскла (2 тайм): Ісенко (Різник, 64), Чеснаков, Яворський, Тамм, Пердута (Черниш, 57), Пуцлін, Тіль, Якубу, Скляр, Кане, Степанюк
Дніпро (1 тайм): Зновенко, Лучкевич, Сваток, Батагов, Домарацький, Джурасек, Ігнатенко (Матюшенко, 31), Когут, Гора, Рубчинський, Ярмолюк.
Дніпро (2 тайм): Кінарейкін, Кононов, Адамюк, Логінов (Матюшенко, 53), Кіреєв, Соловйов, Піхальонок, Назаренко, Ховайко, Вагнер, Русин.

26 червня 2021 21:44







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Плей-офф за місце в УПЛ. Оболонь – Лівий берег. Огляд матчу

 

29 травня 2024 21:33

Плей-офф за місце в УПЛ. Епіцентр – Верес. Огляд матчу

 

29 травня 2024 18:51

Україна, 30-й тур. Огляд матчів

 

26 травня 2024 15:33