Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Чижевський: «Олімпік» – це поранений звір, їм немає куди відступати»

«Карпати» проводять активну підготовку до виїзного поєдинку проти донецького «Олімпіка». Спочатку команда провела традиційну передсезонну фотосесію, опісля якої розпочала інтенсивне тренування, виконуючи різні вправи з м’ячем.

«Розумію, що вболівальники хотіли більшого у матчі проти «Маріуполя» і ми також на це сподівались, намагались здобути першу перемогу, проте не вийшло. Але ми не стоїмо на місці, а рухаємось далі, зараз безпосередньо в звичайному режимі готуємось до гри з «Олімпіком». Проводимо теоретичні та практичні заняття, налаштовуємось дати бій у наступному матчі. Вважаю, що наш суперник досить гідно виглядає на футбольному полі, попри три поразки, але оскільки прийшов новий тренер, то, можливо, футболісти не до кінця ще розуміють, що від них вимагають. Проте ми чудово розуміємо, що це поранений звір та їм немає куди відступати. Звісно, вони будуть налаштовуватись максимально, тому ми і наших гравців готуємо до серйозної гри», – сказав Олександр Чижевський.

«Підготовка до матчу проходить дуже плідно. Працюємо над тими елементами, які нам потрібно покращити. Ми зосереджені на сто відсотків для того, щоб здобути перемогу в цій зустрічі», – зазначив гравець «зелено-білих» Франціско Ді Франко.

Нагадаємо, що гра відбудеться у неділю, 18-го серпня на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського у Києві. Початок протистояння о 17:00.

15 серпня 2019 22:58







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57