Сьогодні 19 березня 2024 р.

Кравченко залишає «Дніпро» та може повісити бутси на цвях

На тренувальний збір до Туреччини СК «Дніпро-1» вирушить без Сергія Кравченка. Клуб зі свого боку зробив пропозицію Сергієві залишитись працювати у структурі клубу.

Юрій Береза (почесний президент СК «Дніпро-1»): В житті кожного футболіста настає момент, коли потрібно вішати бутси на цвях. Такий час, мабуть, прийшов у нашого капітана. Насправді, це один з важких моментів для того, хто закоханий у професію футболіста. Сергій Кравченко є дуже професійним та відповідальним футболістом, цілеспрямованим. Він – один зі стовпів, на яких створювався СК «Дніпро-1». І в мене є лише великі слова подяки. Він ділився своїм авторитетом, досвідом та підтягував молодь, починаючи з другої ліги. Хочу пригадати кубкові матчі, у яких віддавалася вся команда. І цей настрій йшов, здебільшого, від капітана. Тому хочу подякувати йому за прекрасно проведені години, коли я дивився на гру СК «Дніпро-1». Хочу сказати «до побачення», але не назавжди. Я очікую, що його талант ще розкриється на тренерському або адміністративному поприщі у складі СК «Дніпро-1». Так, Сергій хоче ще грати, і він має право на реалізацію свого бажання. Але все ж таки ми розраховуємо на нього як на функціонера або як на тренера. До побачення, капітане!

Сергій Кравченко у якості капітана команди пройшов з «Дніпром-1» усі ліги українського чемпіонату, виходив до півфіналу Кубка України. У чемпіонатах на його рахунку 74 матчі, 10 голів та 20 результативних передач; у Кубку країни – 11 матчів, 3 голи та 2 передачі.

12 січня 2021 17:50







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Андрієвський. 100 матчів за Динамо

 

18 березня 2024 17:16

Іспанія, 29-й тур. Атлетико – Барселона. Огляд матчу

 

18 березня 2024 00:25

Україна, 21-й тур. Чорноморець – Верес. Огляд матчу

 

17 березня 2024 16:55