Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Безсмертний: «Незабитий пенальті десь повпливав на команду»

Післяматчеві коментарі головного тренера ПФК «Львів» Анатолія Безсмертного після зустрічі з ФК «Ворскла. Його підопічні на виїзді мінімально поступилися своїм опонентам (2:1).

«Ніхто не може знати, який був би результат, якби відзначився Алваро. По завершенні матчу можна казати все, що завгодно. Звісно, незабитий пенальті десь повпливав на команду. Втім, з таким стресом хлопці впоралися і перший тайм виглядали дуже навіть достойно. Щодо епізоду з пенальті, то скажу, якщо воротар витягує пенальті, то варто казати, перш за все, про майстерність голкіпера.

Перші 5 хвилин другого тайму вийшли для нас дуже невдалими. «Ворскла» перейшла на гру у три захисники і нам не вдалося оперативно підлаштуватися під такий стиль. Це все наслідок того, що у нас хлопці молоді. Тренерський штаб нібито і вигукував, підказував те, як саме потрібно перелаштуватись, але гравці трішки пізно зреагували. Тим не менш, за виключенням стартових 5 хвилин, другий тайм, в принципі, теж був нормальним. Можна було грати, можна було гідний результат везти з Полтави. На жаль, не вдалося.

У першому таймі краще за «Ворсклу» діяли, на мою думку, через те, що вдалося добре організувати гру. Позбавили суперників їхніх козирів, а саме: швидких розіграшів м’яча, контратак. Не дали простору, тому і нам самим було грати легше.

Щодо нашого забитого м’яча, то відзначу, що награємо не тільки стандартні епізоди. Ми перебуваємо у такій ситуації, що максимум потрібно витискати з усього. Треба реалізовувати моменти з гри, стандартні положення, зокрема, пенальті. Бачите, одинадцятиметровий от не реалізували. Забили б, може, і направду все склалося б по-іншому? Тим не менш, про це уже говорити пізно», – зазначив Анатолій Безсмертний у коментарі для телеканалів «Футбол».

11 квітня 2021 17:37







Матеріали на тему

Ворскла – Львів 2:1. Україна, 21-й тур. Звіт
11 квітня 2021 15:51




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Україна, 10-й тур. Зоря – Шахтар. Огляд перенесеного матчу

 

18 квітня 2024 18:29

Україна, 15-й тур. Олександрія – Оболонь. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 21:30

Україна, 16-й тур. Минай – Динамо. Огляд матчу

 

17 квітня 2024 17:57