Сьогодні 29 березня 2024 р.

Михайленко: «Це був дуже складний момент для суддів»

Головний тренер «Дніпра-1» Дмитро Михайленко після матчу з «Карпатами» поспілкувався з журналістами.

– Відчувалося, що це перша гра після перерви, – сказав Дмитро Михайленко на пресконференції. – На зборах матчі мають неофіційний характер, і команди не відчувають тиску. Сьогодні гра була дуже важливою для «Карпат». А нам важливо тримати «Карпати» на дистанції, тому стратегічно результат для нас прийнятний. Важке поле, тому, можливо, не вистачило свіжості у другому таймі. Ми не дозволили супернику створити багато моментів, тому результат, напевно, є справедливим. Не дозволили у другому таймі супернику завдавати удари з небезпечних зон. Після вилучення Дубінчака була можливість краще розпоряджатися м’ячем, але ті удари, що в нас були, не мали небезпечного характеру.

– У другому таймі склалося враження, що ваша команда задоволена нічийним результатом…

– Ні, задоволення не було. Треба проаналізувати, чого не вистачало нам, аби бути гострішими. До вилучення в нас не виходила гра в атаці. Але це не була установка на гру. Це або наші слабкі дії в атаці, або суперник діяв більш агресивно. Може, до моментів справа й не доходила, але територіальна перевага була у «Карпат».

– Чи здивували вас «Карпати»?
 – серед іншого запитали тренера журналісти «2+2».
– Ні, ми бачили чимало їхніх ігор на зборах. Вони добре створювали моменти, багато забивали. Команда на рівні, у порядку, тому не вважаю, що вони мають провалитися. Так, у них невелика лавка, але склад, який грає, якісного рівня.

– Чи вдалося адаптувати ваших новачків до стилю команди?

– Ще адаптація не закінчилася. З шести гравців, яких взяли, сьогодні двоє були у складі. Якщо Ді Франко виглядав на рівні, то на діях Адамюка ще відбивається тривала пауза у виступах. Йому ще потрібен час, аби грати 90 хвилин та увійти до ігрового тонусу. На жаль, та ж проблема з Цуріковим, який прийшов з травмою. З мікроушкодженням прийшов і Сваток. Хобленко пропускав матч через дискваліфікацію. Вважаю, найближчим часом новачки будуть на рівні.

– Як вам сьогодні Ді Франко?

– Він – боєць. Це відмінне підсилення для нас. Він не боїться грати, отримувати м’яч. Відчувається його якість.

– Чи дивилися ви вже запис голу «Карпат»?
– Розумію, про що ви. Є підозра на офсайд, але там дуже складний момент для суддів. Якщо був би VAR, можна було б казати. Зараз же, на мій погляд, взагалі говорити нема про що.

23 лютого 2020 18:04







Матеріали на тему

Карпати – Дніпро 1:1. Україна, 19-й тур. Звіт
23 лютого 2020 15:56




Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Украина, 19-й тур. Карпаты - Днепр 1:1. Обзор матча

 

23 лютого 2020 16:40